| Brunet_Bogdan_1994 a întrebat:

Salutare dragi prieteni, o sa incep prin a ma prezenta, numele meu este bogdan, am 22 de ani, sunt sofer profesionist Am un venit intre 2000 - 2300 lei pe luna.
Intrebarea este urmatoarea... am 1000 de euro stransi si as vrea sa imi achizitionez o garsoniera banca nu da mai mult de aproximativ 6000 de euro, cum as putea face sa imi achizitionez o garsoniera intr-un timp scurt? 6 luni - 1 an va astept cu sfaturi si pareri!

9 răspunsuri:
| TrăieşteClipa a răspuns:

Incearca la toate bancile si nu te descuraja la primele 30 de nu.

| Brunet_Bogdan_1994 explică (pentru TrăieşteClipa):

Nam inteles partea cu primele 30 de nu?

| AntoniSoulesOne a răspuns (pentru Brunet_Bogdan_1994):

Primele 30 de refuzuri la asta cred ca se refereahappy La bani nu prea le convine sa dea bani la toata lumea oricat de mare publicitate ar avea ele ca ajuta pe toata lumea si bla, bla. Multa bafta!winking

| Brunet_Bogdan_1994 explică (pentru AntoniSoulesOne):

Ok si atunci in cazul asta cum face sa obtinem si noi o garsoniera?

Strângi bani, Mergi la diferite bănci până când reușești, dacă ai un venit lunar de 2k lei înseamnă că le-ai putea plăti suma înapoi pe parcurs. Dar e bine să încerci al diferite bănci. dacă la una nu va merge. încerci la alta.

| Brunet_Bogdan_1994 explică (pentru AntoniSoulesOne):

Pai da dar vezi mai greu e sa o achizitionez ca pana la urma creditul eu zic ca se achita chiar daca imi voi pierde vreodata serviciul... garsoniera o voi inchiria!

Pai incearca tare si mult, si o vei achizitiona nu iti pierde speranta. E mai bine sa o achizitionezi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roaga.ti si parintii sa te ajute.Esti tanar, sigur parintii tai inca lucreaza.Ar putea face si ei un imprumut pe care sa.l achiti tu.Varsta frageda, vechimea, credibilitatea firmei pentru care lucrezi, toate astea iti creeaza probleme de multe ori.

| gratargratar a răspuns:

Negociaza cu proprietarii garsonierei un contract de vanzare-cumparare cu plata in rate. Garantezi plata ratelor cu insasi garsoniera.

Altfel, astepti si mai strangi bani pana pe la 10000 euro, dupa care intrii si iei restul de la banca cu imprumut special destinat pentru ceea ce urmaresti tu.