| andreeairimia a întrebat:

Salutare dragilor.Va rog frumos sa imi dati si mie o idee de a face ceva banuti in plus de acasa.Sunt mamica si stau cu baietelul meu acasa pana face 2 ani.As aprecia daca stiti ceva serios fara chestii gen avon sau ptc-uri.Multumes frumos.

4 răspunsuri:
| Mirciuuuuuuuu a răspuns:

Pariuri sportive. Incearca www.bet365.ro sau www.bwin.com

| emabrumareanu29 a răspuns:

Nu este vorba despre avon ci despre giada rome. poti deveni coordoantor, poti inscrie reprezentnanti online si castiga o suam frumusica daca te implici. pentru mai multe detalii ema_brumareanu@yahoo.com

| danafatu a răspuns:

In primul rand, nu cred ca exista ceva mai lejer decat Avon. Sa ai o brosura (online), sa o dai cunostiintelor pe mail, sa plasezi comanda tot online si sa iti vina gratis acasa produsele. Si la chestia asta tu sa iei 40% comision. Plus ca poti face propria ta echipa de reprezentanti (tot de pe net) si iei comision din vanzarile fiecaruia. Daca vrei sa aflii mai multe ma poti contacta pe dana. fatu@yahoo.com. Succes!

| alexstoica a răspuns:

Buna Andreea. Consider ca cea mai serioasa propunere pentru o proaspata mamica este domeniul asigurarilor obligatorii de Sanatate. Incepand cu 2012, Romania va implementa sistemul asigurarilor de sanatate private.
Pentru informatii complete despre Reforma Sanatatii din 2012, precum si despre cum poti obtine venituri garantate din ea, te rog sa accesezi www.ReformaSanatate.ro sau www.facebook.com/AlfaClubSystem