Dragă Ionică sau ștecher sau ce nume o fi, eu cred că tu te concentrezi (sau măcar asta vrei să arăți) pe ceva ce nu e de tine!
ce-ar fi să lucrezi puțin la scrierea corectă (asta inainte de a face "trading" sau alte sf-uri d-ale tale)
" Ionicaestecher123: ce-a mai ușor de invățat... e m-ai ușor de învățat"
deci cea mai bună strategie ar fi să pui mânuța pe carte. Cea de școală. Ce zici?
Draga sierra1 sau domnul sirenă cum sa îți zic sunt alti m-ai analfabeți decât mine așa că taci, că știu m-ai multe că tine, vad că tu încerci să pari interesant și amuzant încercând să corectezi alți oameni, m-ai nou nu m-ai e voie să greșim, nu?
Si vezi foarte important la început de propoziție se scrie cu litera mare?
Și nu incerca să m-ai corectezi lumea in timp ce tu greșești, crezi că eu nu știu când se scrie m-ai și când se scrie mai.
~sunt alti m-ai analfabeți decât mine așa că taci~
~că știu m-ai multe că tine~
~m-ai nou nu m-ai e voie~
~nu incerca să m-ai corectezi~
și ar mai fi...dar ideea - Ștechere mamă - este: pune mâna pe carte. Aia de școală.
Succes!
Serios. Nu mai scrie "m-ai" cu liniuta. Cu liniuta se scrie doar cand vorbesti despre ceea ce ti-a facut cineva tie. Ex: "Pe mine m-ai..." In ceea ce ai scris tu se scrie peste tot fara liniuta.
Scuze ca m-am bagat in discutie dar e bine sa stii asta. Nu te supara!
Nu se subînțelege luna mai daca scriu fara liniuță?
Nu se subînțelege luna mai daca contextul nu duce la asta.
M-ai analfabeți. m-ai multe. M-ai vine de la - mă ai.
crezi că eu nu știu când se scrie m-ai și când se scrie mai.
Nu, cred, ci se vede.
" | Ionicaestecher123 : ești cretin rău"
Ionică mamă (sau stechere mamă - că probabil ai vrut să scrii "șmecher" dar și p-asta ai greșit-o) du-te fi fă năniță că ai ostenit de atâta lectură
apopo, eu nu te-am jignit dar dacă tot insiști: cretin e tac-tu (remarcă cratima)
Am scris intenționat ștecher ce lume?♂️
Am scris intenționat ștecher ce lume
Tu in viața asta o sa ramai un simplu angajat pe salariu minim pe economie 25 milioane lei vechi, că atât de limitează tărtăcuță zici de alți că mai bine învață să vorbească corect dar tu lucrezi pe salariu minim pe economie.
Ai văzut tu profesor cu o mașină mai scumpă? Hai sa îți zic ce mașina avea fosta profesoara de matematica, da ai ghicit, un Matiz ce să mă învețe pe mine aia, copiam toți la ea de aveam numai 9-10 mergeam uni la alti la banca la teste și ne informam.
Multi antreprenori oameni de afaceri zic că școala nu te ajuta, ba chiar era un profesor pe tiktok care zicea asta îți dau și link daca nu mă crezi doar zi.
Eu daca vreau sa învăț Forex la aia 15 ani ai mei ce treabă ai tu cu asta, mai ales că știu mai multe la 15 ani decât și alți la 40+ și mai trecuti prin viață.
De curiozitate tu câți ani ai?
Când ma refer că știu mai multe știu că curăț calculatore, conduc mașina lui tata cu voia lui și e manuala, sa programez pe calculator, am 9 la engleza deci știu să vorbesc și să scriu foarte bine, și multe altele, daca voiai ceva mai mult de la viață învățai sa devi și tu propriul tau sef nu sa fi angajatul cuiva la visul lui, ci sa muncești tu pentru visul tau.
Și apropo de ce nu mi-ai răspuns la întrebare cu ce funcție sintactică are scuze, domnule profesor de romana
"ionicaestecher" - ne trezește vreo emoție? nimic!
pe când
"ionicaesmecher" - spune deja multe, te umple de glorie!
Se mai intâmplă - nu e de condamnat - ce să faci, mai greșește omul, este? (uneori "t"-ul seamănă foarte cu "m"-ul)
" Ionicaestecher123 : mergeam uni la alti la banca la teste și ne informam...deci știu să vorbesc și să scriu foarte bine(?!)"
iți dau un like mare-mare, îl meriți!
Și la ce vreau să mă refer la chestia cu propriul tau sef era o postare pe tiktok ceva in genul:
Intra șeful in clădire la afacerea lui parcându-si noul model de lamborghini.
Un simplu angajat întrebă dacă munciți la fel anul viitor cum ați muncit și anul asta îmi voi mai lua încă un Lamborghini.
N-a despre asta ce zic?
Vrei sa muncești pentru visele altora?
Și apropo daca te interesează eu am făcut rost de niste cursuri gratis de Forex cu conținut care normal valorează c-am 300 de euro sau mai mult daca cumpăr de la cineva.
Te aștept în 4-5 ani să lucrezi la afacerile mele, dar pe tine nici nu te voi angaja măcar la birou sau altceva la un post mai ok, te voi angaja să speli Wc din sediu și să speli gresia de pe jos, tot ce înseamnă curățenie și pe salariu de 22 mil vechi lei, c-am atât încasează un om de servici.
see you later?
Atât îți zic ai o gândire de om sarac
Ce job ai de curiozitate?
Și ia zi care a fost cea mai mare medie din generala pe care ai avut-o? Subliniez pe care și în ce clasa.
Eu în clasa A6 9.50 îți dau și poza pe ce vrei tu daca nu mă crezi
Și văd că dl. Profesor nu îmi răspunde la funcția sintactică a cuvântului scuze, și o da la întors cu alte afirmați la afirmațiile făcute de mine, spre exemplu cel cu profesoara și mașina, crezi că ea a reușit în viața de trăiește într-o garsonieră și are un jaf de matiz
"Și ia zi care a fost cea mai mare medie din generala pe care ai avut-o? " - mai lucrăm la asta!
"medie din generala...în clasa A6 9.50 îți dau și poza" - felicitări, le meriți!
Incă un like! (n-am mai râs așa tare, de oarece vreme...)
Ce îmi place că tu tot faci pe prostul și nu răspunzi la ce ți-am zis, crezi că eu am scris fara să îmi dau seama greșit,
Am scris intenționat ia și nu i-a că acolo n-are sens de a lua ceva
Văd că dl profesor de romana tot nu îmi răspunde la întrebări, și aduce aceste afirmații cringe la fel că dânsul.
1. Ce lucrezi?
2. Media din generala?
3. Aia cu Matizul, n-ai răspuns. Probabil și tu conduci un jaf de matiz.
4. Nu recunoaște că știu să fac mai multe decât el și că am un intelect mai dezvoltat
Și sigur mai sunt întrebări la care nu mi-a răspuns doar că nu stau sa le enumăr la prost, că el tot pe prostul face, fara supărare.
Și încă ceva la aia cu scuze și funcția sintactică a lui o tot dai la întors nu răspunzi, nu ști și n-ai găsit pe google nu?
Și îți mai permiți să și comentezi.
Jalnic
" Ionicaestecher123: Ce îmi place că tu tot faci pe prostul "
ștechere mamă, văd că o dai mai departe cu bădărănia așa că proastă-i mă-ta (observi cratima?).
"că am un intelect mai dezvoltat" - aici, cum spuneam, e evident deci nu te pot combate. Infailibil!
Îți dădusem 2 like-uri, cum spui frumos?
Care ar fi cea mai buna strategie. Din felul în care pui întrebarea, se vede că nu ai habar de Forex. Nu există așa ceva.
Invata smc, recomand saintdenisfx, mentfx sau phantomfx. Alegeti un mentor si da i bataie, merita incercat. Nu i baga in seama pe ratatii astia, stiu persoane de care ma mir ca pot trece strada si totusi au succes in domeniul asta.
Posibil, scuze, așa a corectat autorul
Daca tot ești așa bun la Română zi ce funcție sintactică are scuze in propoziția de sus