| Alexutzu2024 a întrebat:

Salutare! Este cineva interesat de o investiție care sa aibă dobânda mai mare decât dobânda oferita de banca?

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Bagă mare!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, asa ceva pare clar inselatorie si nu te sfatuiesc sa te bagi.

| Violleta2022 a răspuns:

SCAM!
Acum am vazut postarea si linkul tau de pe celalat topic, ca tu esti de fapt sarlatanul care vrea ca altii sa-ti dea bani.

| Alexutzu2024 explică (pentru Violleta2022):

Îmi pare RAU daca crezi asta, dar chiar nu este SCAM și nu vreau sa iau banii nimănui.stiu că este plin internetul de astfel de escroci dar nu baga în aceeași oală pe toti

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alexutzu2024):

Ba este pur SCAM!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nope

| doctorandus a răspuns:

Investitie inseamna ca ai risc de investitor (poti pierde toti banii investiti). La banca n-ai risc de investitor.

| Alexutzu2024 explică (pentru doctorandus):

Este asemănător cu banca

| doctorandus a răspuns (pentru Alexutzu2024):

Hmmm... nu. La banca riscul de investitor este pentru banca, nu pentru client, cu exceptia produselor special definite ca investitii. Iar suma este garantata pana la 100 mii Euro depusi in cont.

| ReddY25 a răspuns:

Ne pare rău, dar nu

| KovacsB a răspuns:

Banca nu da nimic, dobanda lor este mult mai mica decat inflatia reala.
Banii i-am investit deja, si nu acept idei dubioase de la necunoscuti.

| Nelucojoc a răspuns:

Sigur, ia sa auzim!

| Alexutzu2024 explică (pentru Nelucojoc):

Este o aplicație la care poți să investești aproximativ 50 euro și cumperi anumite acțiuni, eu o folosesc de vreo 3 ani și sunt mulțumit. daca ești interesat îți las un link de invitație și pe urmă discutam mai multe

| Nelucojoc a răspuns (pentru Alexutzu2024):

Ok, poti sa fii putin mai specific, adica cum se numeste platforma, unde este inregistrata, care sunt bursele de pe care faci achizitii, si cine detine legal acele achizitii, tu, sau platforma le detine pentru tine? Merci pentru acuratete in avas!