Vei face cererea precizand ca soliciti si restanta de pe lunile iulie si august si punerea alocatiei pe card, anexand adeverinta de la liceu si codul IBAN al contului de card. Secretara va trimite cererea la Directia pentru Plati si Inspectie Sociala din judetul tau si vei primi alocatia restanta si apoi curenta pe card.
Eu sunt in Judetul Vaslui, e posibil sa trimită acolo sau in orasul Huși(Municipiu)
Se trimite la judet, dar n-ai tu treaba, secretara o trimite.
Buna! Eu am despus prima data cererea la inceputul lui iunie. Eu pe 20 mai am facut 18 ani. Nimic toata vara. In septembrie, cei de la secretariat au venit la noi, spunandu ne sa depunem inca o cerere pentru ca asa se face. Nici acum nu am primit nici macar 1 leu. Care ar putea fi motivul si cand e posibil sa intre banii, daca mai intra?
N-am de unde sti cand iti vor intra, depinde cand a trimis secretariatul liceului actele si cat de repede se misca cei de la agentia judeteana. Intreaba la liceu cand au trimis cererea si timpul estimativ cand vei primi alocatia.
Mie mi-au venit banii in noiembrie anul trecut, mi-au venit 860 lei banii pe 5 luni!
Teoretic ar trebui sa-ti vina si din urma, si DA, se poate primi pe card ca esti major.
boghdi întreabă: