Intereseaza-te, in primul rand, la primaria voastra: cine se ocupa de asemenea proiecte!
Daca nu exista personal cu asemenea pregatire, atunci mergi la prefectura judetului!
Nu inteleg... ce treaba are agricultura cu proiectele?
Proiecte de constructii, de cladiri, de masinarii, de ce anume?
Nu avem idee nici macar ce vrei sa intrebi fiindca nu face nici un sens amestecula ala de cuvinte... ce se munceste in agricultura si ce treaba are proiectul cu culturile agricole?
Ba frate de fiecare data cand dau de tine vad ca ai doar raspunsuri de rahat, daca nu stii de ce te bagi?
Dupa intrebarile care le postezi pe aici se vede ca esti dus cu pluta!
Ca atare si raspunsurile proaste pe care le dai, fara sa gandesti.
hala edicatie ti-au dat parintii aia!
Salut! In primul rand dă-mi voie să te felicit pentru ceea ce faci si ss iti doresc mult spor si sănătate!
Iar acum ca vine vorba de proiecte cred ca stiu la ce te referi si anume la implementarea tineretului la tara, sau start up etc,
Eu am facut un astfel de proiect ajutat de un consultant si a fost aprobat în urma cu cativa ani.
Iti recomand sa te interesezi la tine in sat sau in satele vecine, cine a facut proiect si a fost aprobat, apoi sa mergi la accea persoana sa il rogi sa te puna in legatura cu consultantul sau.
Vezi sa nu te arunci la consultanți de pe internet pentru ca majoritatea urmăresc sa iti ia doar banii de avans si nu ii mai intereseaza, cauta un consultant care vrea sa faca asta pe ce-a mai mică suma de bani ca ulterior după aprobarea proiectului sa isi ia comisionul din proiect( perfect legal )
E bine sa mergi la un consultant care e activ în asta si a avut mult succes in aprobarea proiectelor pentru ca are șanse mari să i se aprobe mai repede.
Felicitări încă o dată si mult succes!
aDEeLAa întreabă:
anonim_4396 întreabă:
BunusCarlaMaria întreabă: