| CiuricaIonutDenis a întrebat:

Salutare grup, dețin 2 solarii de legume, aș vrea sa știu unde pot vinde marfa angro! Eu lucrez cu carte de munca, despre ce acte aș avea nevoie sa pot vinde și unde aș putea vinde, orice idee e binevenita, va mulțumesc.

5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mergi la primărie și îți eliberează un certificat de producător. Marfa o poți vinde la piață în baza acelui certificat.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Am vazut ca se poarta anunturile pe retelele de socializare, de gen: vind capsuni, in ziua cutare, orele cutare, in parcarea cutare.

Sau alta idee de pe alte meleaguri sunt laditele cu legume pentru cumpratori fizici. Le livrezi acasa, pe baza de abonament. Nu ma imerge gospodina la piata, primeste ladita la usa. Amestec de legume, incat sa faca o supa, tocanita sau salata.

| romeo78 a răspuns:

La primăria din localitate pentru certificatul de producător, iar acolo cereți informații suplimentare!

| MistarGoGu a răspuns:

Faci ce face și România! Vinzi ieftin materia prima *( legumele în cazul tău) și faci $$$$ putini! Procesare! Fa ceva cu legumele alea acasă sa le crești valoarea la vânzare!

| Solane a răspuns:

Marfa o poti vinde la aprozare, in hipermarketuri. Dar vei face contract cu ei si vei fi obligat sa le livrezi constant.
Restul ti s-a raspuns.