anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare! In viitorul apropiat as dori sa investesc o suma de bani pentru a cumpara un stock de haine sh de firma, ca ulterior sa fac resell pe Instagram. In principiu doresc sa fac asta ca sa capat mai multa experienta in marketing/relationarea cu clientii, deoarece sunt foarte pasionat de domeniu iar pe viitor sper sa reusesc sa mi deschid o afacere online, iar pe de alta parte, bineinteles, doresc sa fac asta si pentru a-mi aduce un surplus financiar lunar.

Problema in situatia mea este urmatoarea:
Cunoaste cineva niste depozite bune de haine sh, care ofera posibilitatea de a sorta produsele pentru a primii doar din cele cu brand renumit?(Nike, Adidas, Puma, CK, Tommy, etc.)
Sau un depozit care deja se ocupa cu distribuirea produselor sh de firma!

Multumesc mult! Raman dator vandut raspunsurilor relevante.
Cei care nu dau un raspuns legat strict de subiect, pot sa nu se oboseasca scriind.

Răspuns Câştigător
| helpforyou a răspuns:

"ÎMBRĂCĂMINTE BRAND ADULT EXTRA

Această categorie de produs conține îmbracaminte pentru adulți de brand. (Adidas, Nike, Puma, Tommy Hilfiger, Gant, Gas, Guess, Tom Tailor, Kappa, etc. )

La aceasta categorie predomină îmbrăcămintea pentru barbați. 

Sezon recomandat primăvară-vară."

https://www.bellatex.ro/produsele-noastre/

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista aceste depozite cu sortare, fiindca nici un depozit de haine SH nu poate sa rezista in business, daca permit asa ceva.
Hainele SH se vand amestecate, la sac, practic pretul fiind pe cate kg are sacul.

Le cumperi, le aduci acasa, ti se sortezi singur si ce 90% din haine care nu sunt de firme si nu sunt originale, ori le arunci ori le revinzi si tu tot la kg, iar pe cele scumpe le vinzi la bucata.
Ori intri in magazinele sh si rascolesti pana dai de haine de marca, pe care le cumperi la bucata. Acasa le speli, le calci si le revizni cu 1-2 lei mai mult.