| MarcelPan a întrebat:

Salutare internautilor, am o noua întrebare pentru voi!
Am postat acum o luna un anunț pe olx cu niște căței, un om a spus ca vine sa ii cumpere pe toți dar totuși, îmi spune ca nu prea poate sa ajungă, ca ar vrea sa plece azi și îmi da deseară mesaj. Nu face nimic din aceste lucruri, doar încearcă sa lungească acest lucru.
Exista vreo lege referitoare la asta?
Am mare nevoie de ajutor, nici nu la telefon nu îmi răspunde, CE SA FAC?

HELP! FUNDITAAAAAA!

Răspuns Câştigător
| Julia1188 a răspuns:

Sigur nu isi doreste cateii. Daca ii dorea pana acum ii avea. Nu te ducea cu vorba! Cel mai bine ar fi sa astepti alt cumparator. Nu exista nici o lege care te-ar putea ajuta! Daca te deranjeaza, spune-i ca s-au dat si gata!

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Simplu, iti cauti alt cumparator daca asta nu e interesat

| crazypop a răspuns:

Ce ai vrea sa faca olx referitor la asta? Sunt multi pe olx care te amagesc continu asa ca mai ai rabdare putin si o sa vina cineva serios si o sa-ti cumpere cateii, intre timp il poti bloca pe utilizator.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Vreo lege referitoare la ce? La faptul ca e posibil sa fi intervenit ceva si el sa se fi razgandit? Evident nu, atata timp cat nu aveti un contract scris, nu are nimeni nici o obligatie (nici el sa cumpere, nici tu sa ii vinzi lui). Daca nu vine in ziua in care a promis ca vine, pur si simplu cauta alt cumparator