| AndreiManolache a întrebat:

La ce bancă îmi recomandați să fac un împrumut pentru afacere? Vreau să vă zic că am ceva de împrumutat fiindcă îmi trebuie cât mai curând, după deschiderea afacerii, câteva utilaje și un spațiu de depozitare. Mai am și eu câțiva bani strânși, dar se vor cheltui pe dezvoltarea magazinului online, chestii de papetărie etc. Știu, nu e chiar ok să împrumut de la bănci, mai ales sume mari fiindcă sunt puşlamale undele bănci și de asta vă întreb. Mersi anticipat!

Răspuns Câştigător
| LucyaDns a răspuns:

Ing, primesti banii repede si sigur. Dobanda este acceptabila insa o sa te intelegi acolo cu personalul bancii. Insa pentru tine sincer ar trebui sa faci o cercetare a pietei in banci, asigurate ca poti face un imprumut mare cu o dobanda si un comision pe masura...

3 răspunsuri:
| Kyttynna a răspuns:

Intereseaza-te mai intai la banci daca firma este eligibila sa obtina un credit (depinde si de suma) ca s-ar putea sa nu ai noroc la toate si atunci asta va fi un criteriu de selectie, apoi sa te interesezi de conditiile de rambursare adica dobanzi, comisioane.

| LucyaDns a răspuns:

Ing, primesti banii repede si sigur. Dobanda este acceptabila insa o sa te intelegi acolo cu personalul bancii.

| Adrian9106 a răspuns:

Daca te intereseaza magazin online te pot ajuta eu cu tot ce trebuie...realizare logo pana la realizarea eshopului