| Inarf a întrebat:

Salutare la toata lumea. Vreau sa-mi deschid un Srl si sa fac ceva cu viata mea dar tot imi caut si gasesc scuze. Sper ca pot gasi aici niste raspunsuri si va multumesc in avans. 1.Domiciliul din buletinul meu e altul decat orasul in care vreau sa-mi deschid firma... ce-i de facut?
2. Pot sa-mi fac buletin dar practic la un strain, as vrea sa stiu si asta ce atrage dupa sine
3. Am un srl deschis in orasul din buletin cu domeniul activității oprite. Merita sa-i schimb sediul social sau sa deschid una noua?

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu are legătură, poți să îți deschizi o firmă acolo. Locul de înregistrare a firmei se numește sediu social, propietatea a ta, sau închiriat.
2. Dacă ai deja un domiciliu stabil undeva, în altă parte poți să îți faci domiciliu flotand dacă închiriezi, cu acordul propietarului.
3. Dacă ai deja o firmă srl, nu are rost să îți mai faci una, costă bani și efort.

5 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Salut, un avocat o sa iti lamureasca problemele acestea minore.

Problema ta este sa te apuci cu adevarat...

| Iote a răspuns:

1.Domiciliul din buletinul meu e altul...
-Nu conteaza! Stiu patroni care au firme diferite in vreo trei judete.
2. Nu e nevoie (vezi mai sus).
3. Ti s-a raspuns.

| Gligore2000 a răspuns:

Sediul social se schimba in 10 minute.

| Flavianadx a răspuns:

Daca tot iti cauti scuze, gaseste-ti tata ceva de munca / pupa mai bine daca-l ai. Antreprenorii stiu ce vor si stiu cum sa obtina ceea ce vor.

| Inarf explică (pentru Flavianadx):

Daca nu ai legatura cu ce am intrebat eu ce treaba ai pe aici? Vrei numa sa arunci o piatra in cineva?