| Loewee a întrebat:

Salutare.

Ma numesc Vili, am 23 de ani, lucrez in Anglia ca si FLT Driver. Am o idee de business cred ca unica in Romania. Aceea de a fi antrenor de gaming recunoscut national. Am experienta ma joc de la varsta de 11 ani si mereu la nivel competitiv nu imi place sa pierd. Recunosc, nu am castigat nimic la nivel international sau nu am un nume recunoscut, asta datorita vietii aglomerate job, familie langa mine. Am adus parintii si sora mai mica aici pentru un viitor mai bun. Ideea de baza ar fi o sala de calculatoare cu pc uri high end unde eu voi analiza si imbunatati abilitatile cursantilor. Memoria muschilor, reflexele, antrenament ochi, stapanirea de sine, controlul emotiilor etc. Pt inceput nimeni nu ma cunoaste deci o ramura din business ul asta ar fi sala dr jocuri care sa ma poata tine pe linia de plutire.

Mai apoi sa reusesc sa formez cate o echipa pentru fiecare joc cunoscut care apoi sa concureze la toate cupele/campionatele lumii si sa duc steagul Romaniei cat de departe posibil. Iar in aceeasi cladire mi as dori o afacere non profit pentru orice categorie de varsta, care pot avea acces la tehnologie. Mereu staff care sa ii ajute si eu inclusiv sa ma asigur ca ni vor fi tratati diferit. Sa invete ce e ala Youtube. Sa vada ca un motor de cautare le raspunde la intrebarile lor care poate nici pana acum nu au raspuns, sa vorbeasca cu nepotii lor/copii lor din strainatate, sa le aduc acea bucurie in suflet. M am gandit la un proiect european de startup dar imi este greu sa fac primii pasi pentru ca nu stiu incotro sa apuc. Am inceput sa completez un plan de afaceri si am ajuns la faza in care am nevoie de ajutor specializat in domeniul contabilitate si proiectanti posibil si ceva avocatura.

Nu imi este frica de esec. Sunt un om echilibrat. Tot ce imi doresc este sa imi vad visul realizat. Nu vreau sa beneficiez de nici 1€ de la fondurile europene. O sa mananc la bunicamea, numai sa vad o echipa antrenata de mine castigand locul 1 mondial la un joc. Ideea in capul meu are foarte mult potential. Sunt foarte bun antrenor. Sunt foarte bun la explicat lucruri, nu e lauda, dar cum spune Cristian Onetiu : Iesi din zona de comfort, intra in zona de talent. Multumesc anticipat, astept un feedback de la voi si indrumare. Inca o chestie mica.

Am sunat la Camera de Comert Iasi si mi au spus ca am nevoie de un certificat /brevet care sa ateste meseria de antrenor gaming. Nu cred ca exista asa ceva. Sunt pregatit sa lupt sa ajung primul antrenor /profesor de gaming oficial din Romania pregatind materiale si mergand in fata unei comisii pentru. a obtine asa ceva.
Zilele trecute am fost dezarmat de niate prieteni care mi au spus ca daca imi deachid ceva in Romania voi fi mancat de coruptie, ca trebuie sa platesc lunar spaga la controale altfel o sa fiu amendat pentru motive absurde. Imi cer scuze pentru greseli gramaticale, scriu de pe tastatura telefonului si sunt dus de val.

6 răspunsuri:
| xerxes1 a răspuns:

Pierdere de timp.
De fapt toata joaca ta in fata calculatorului a fost pierdere de timp.

| Loewee explică (pentru xerxes1):

Incearca o perspectiva diferita. Gandeste te ca ar fi fotbal eliminand din calcul sportul fizic. Dar asta se poate cu mancare sanatoasa cat timp se joaca/antreneaza si apoi sala de fitness greutati usoare banda de alergat. Un fizic ok = un psihic ok = performanta maxima la gaming.

| Începătorul988 a răspuns:

Salut. Din pacate Romania inca nu are sponsori seriosi pentru gaming. Nu cred ca vei face profit mare, avand in vedere ca cam (cacafonie), nu au banii de investit/dat pe ceva care nu ii v-a ajuta. Sunt putine echipe din Romania care au ajuns la un nivel international.

| Loewee explică (pentru Începătorul988):

Multumesc de feedback. Ma gandeam ca le pot deschide orizont-urile sponsorilor cand le voi spune ca la Dota 2 premiul 1 fiind de 18 milioane de euro ..multumesc inca oodata pentru feedback!

| IIIshaneIII a răspuns:

Putin isi permit piese bune de gaming, eu ma joc pe Intel g4560 si r7 260x si as fi vrut un i7 7700k si un gtx 1070 dar de unde, e saracie in romanica

| Loewee explică (pentru IIIshaneIII):

Deci tu ai fi un potential client. Dar te sfatui, pentru ca eu nu vreau sa ma imbogatesc sau ceva, in loc sa te duci sa te joci cu 5 lei ora mai bine fa rata la un pc de gaming ieftin.