| Problemkolegproblem a întrebat:

Salutare, mi-am făcut de curand un srl pentru un mic service auto cod caen 4532, 4520 imi puteți spune de ce autorizații am nevoie pentru a fi cat de cat in regula? Stiu ca pentru frane iti trebuie stand de frane etc, dar in general ca sa pot functiona ca si service si cu piesele trebuie neaparat sa le bat toate pe casa de marcat ce le cumpăr de la depozite si imi dau factura pe fiecare comanda, daca nu le bat ca si cum le-as vinde imi raman pe stoc si o sa am probleme la ceva control? Si manopera se bate pe casa de marcat, manopera reala sau o cifra nesemnificativă? Va multumesc tuturor pentru eventualele raspunsuri si sa aveti un an nou fericit plin de bucurii!

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Tu ti-ai luat o masina (SRL) dar nu stii cum functioneaza si se conduce.
Nu e nici o problema, vei invata e parcurs.
Ai nevoie insa URGENT de un contabil foarte bun, care sa te indrume si sa tina evidenta financiara al firmei!

| Problemkolegproblem explică (pentru Bula):

Am contabil am casa de marcat stampila tot, doar ca contabilul nu știe exact de ce autorizatii as avea nevoie mai precis, mulțumesc frumos de raspuns sa aveti un an nou fericit!

| Bula a răspuns (pentru Problemkolegproblem):

Contabilul trebuie sa se intereseze de autorizatiile necesare.
Poti cere informatii la Registrul Comertului, la Directia de Finante Publice, la Directia de Sanatate Publica, Primarie, Pompieri etc.

| rMoseyr a răspuns:

Eu zic pentru inceput un contabil si documentul RUC.

| Problemkolegproblem explică (pentru rMoseyr):

Mulțumesc frumos pentru răspuns!