| UnknownDude1x a întrebat:

Salutare, prieteni!

Ce ați alege, ING sau BRD?
Și de ce?

Mulțumesc!

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ing fara discuții. Au comisioane mici și de departe o aplicație mai buna că BRD. Plus nu ești nevoit să faci tranzacții la ghișeu.

| mihai69 a răspuns:

Ing. Deja am cont la ei de mulți ani.
Am avut și eu poprire, pentru o amendă neplătită a lui fiu-meu.
Orice bancă ar acționa la fel, sunt obligați de legile de kko de la noi.

| gabicoo a răspuns:

Eu nu as alege nici una dintre cele doua! Motivele au fost expuse mai sus de alti useri!
Daca ai de ales dintre cele doua poti opta pentru cea care are bancomatul cel mai apropiat de locuinta ta!

Răspuns utilizator avertizat
| oSalamadra a răspuns:

Am ing, ma cam enerveaza ca nu am bancomat in orasul meu care e un municipiu destul de mare si totusi trebuie sa ma duc pana la naiba ca sa bag bani pe el si aplicatia are buguri. Nu stiu cum e BRD, am auzit ca sunt hoti nu stiu la ce se refera. Data viitoare ma duc la Transilvania

| UnknownDude1x explică:

Suferi de anumite afecțiuni psihice? Ești OK, conștient sau te îndrumăm spre ajutor de specialitate?

| UnknownDude1x explică (pentru UnknownDude1x):

Multumim staff-ului TPU pentru ca i-a eliminat contul individului!

| lauralaurette23 a răspuns:

Banca Transilvania toata ziua. Au comisioane mai ok, te anunta cand e ceva. Cu BRD m-au urmarit cativa ani de zile ca aveam un cont pe care nu-l mai foloseam si nu il puteam inchide, ma cautau pentru niste comisioane pe care nu trebuia sa le platesc. La ING, mi-au acceptat o plata pe care nu trebuiau sa mi-o accepte ca nu erau fonduri pe contul cu cardul, ei au acceptat-o, mi-au aratat contul cu suma respectiva pe minus si dupa mi-au ei dupa mintea lor banii din celalt cont la care nu aveam card, dar era tot pe numele meu. O alta faza cu Anaful, care m-a pus sa platesc si m-a scos restanta pentru o suma pe care eu o platisem demult. Anaful spunea ca sunt restanta de 2x suma respectiva si mi-a facut proprire pe conturi. Repet, pentru o suma pe care eu o platisem demult. ING, mi-a blocat conturile si mi le-a golit cu suma pretinsa de Anaf, fara sa ma anunte anterior. Am umblat 3 luni, nu exagerez pe la toate institutiile ca sa demonstrez o aberatie, mori cu hartiile si dovada in mana. In toate cele 3 luni cat a durat sa demonstrez ca nu-s datoare, nu am avut acces la banii, pentru ca lui ING nu-i pasa de proprii ei clienti. ING nu mi-a dat voie sa mai fac deuneri in propriul meu cont, ca cine stie ce infractoare eram si etc....Cu Banca Transilvania n-am avut deloc probleme, ce-i drept aplicatia lor de banking e praf si daca nu merge ceva la ea, trebuie sa suni la suport si pierzi o gramada de timp. Nu exista banca perfecta, dar macar BT e mai ok.