Ce aplicatie? Astea de regula sunt de evitat, mai bine mergi pe un clasic buy & stake, manual.
Nu vad de ce ar fi de evitat, e aplicatie de tradinig cum e eToro doar ca acolo lucrurile sunt la alt nivel. Astept totusi un raspuns la ce am intrebat de la cei care sunt in domeniu merci
E de evitat fiindca - la fel ca si la eToro - te fac din chestii mici, comisioane ascunse prin vreun colt de ToS. Ai citit in detaliu termenii si conditiile serviciului? Intelegi cum functioneaza tradingul respectiv? Sint de evitat fiindca e mult mai usor sa pierzi TOTI banii decat in mod traditional. Uite, ca sa iti dau un exemplu - am cumparat CRPT de vreo 260 EUR la sfirsitul lui 2020. Intre timp scazuse si sub 100, nu m-am agitat. Ieri a crescut pana pe la 800. Daca mi-era de profit, il vindeam atunci. Sau in primavara lui 2021, cand urcase pe la 850. Pe trading trebuie sa intelegi extrem de bine ce faci, altfel daca mergi pe mina aplicatiei "la ghici" ai sanse mari sa iti faci praf toata investitia. Nu mi-o lua in nume de rau, eu iti zic lucrurile cum stau.
boghdi întreabă: