| Mega30 a întrebat:

Salutare. Recent am început să experimentez cu fotografia și doresc să știu cum pot începe să fac bani din asta? Am 13 ani și o cameră foto profesională, însă fiind minor nu pot avea o firmă sau să pot emite facturi, etc.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Intai inscrie-te la un curs de fotografiere, de 6 luni si invata bazele fotografierii!
Cnd vei sti cum sa faci poze bune si cu u aparat foto slabut, atunci vei putea fotografia si la evenimente, pentru bani.Pana atunci, se ppoate deschide o firma in care sa fii asociat cu unul din parintii tai.

Răspuns utilizator avertizat
| Bula a răspuns (pentru Mega30):

Poti fi asociat in firma, dar nu poti fi adminitrator sau altfel de angajat cu raspundere in firma.
Dar, cu cunostintele tale de specialitate si experienta ce poti avea la varsta ta nu prea ai sanse sa ai clienti, la evenimente unice, cu bani multi.
In cel mai bun caz, poti merge sa faci poze langa o persoana adulta, cu are sa impartiti la urma baii, in functie de reusita.

Răspuns utilizator avertizat
| Bula a răspuns (pentru Mega30):

Poti fi asociat (proprietar) in firma, chiar din momentul cand te nasti.
Pana ce esti minor, partea ta de proprietar a fi administrat de o persoana majora (tutore), care are obligatia sa-ti rerezinte interesele, pana la majoratul tau.

| Violleta2022 a răspuns:

La 13 anisori poti face bani doar de mama, tata si bunicii tai, fiind ilegal si imposibil sa vinzi sau sa faci bani de la altii.

| trophin a răspuns:

Stai de vorba cu un fotograf, jurnalist, artist daca vrei sa continui artistic. poti sa fii ce vrei tu, cum sunt regi, imparati la 5 ani, asa poti sa fii si tu