| xs1der a întrebat:

Salutare!
Tocmai am dat comanda de mancare online iar o portie de 100g de piept de pui dezosat este 5 lei. Am dat comanda de 2 portii si mi s-a spus ca vanzarea este la suta de grame si mi-au fost adaugati inca aproximativ 16.50 lei la comanda. Cum adica vanzarea este la suta de grame?

Răspuns Câştigător
| JackR a răspuns:

Este foarte simplu! Au cantarit pulpele de pui si au calculat pretul, folosind regula "100 grame=5 lei". Adica 1 gram=0.05 lei (5 bani). Tu ai platit pe doua pulpe 26.5 lei, adica cele doua pulpe au cantarit 530 de grame, ceea ce suna absolut normal.
Daca esti contrarit de faptul ca se plateste la grmaj, gandeste ca sunt rare pulpele de pui care cantaresc exact 100 de grame. Si nici taiuatul in bucati nu functioneaza, pentru ca ei vand si tu cumperi "pulpa de pui" nu "fragment de pulpa de pui".

Pofta buna!winking

4 răspunsuri:
| AlexSalling a răspuns:

Au facut o greseala, sau poate tu. Ce ai in acea caserola care ti-a ajuns acasa, este numai 100 de grame? De vreo forma, nu ti-au dat bon? Sunt obligati. Mai e ceva, oare acei 16 lei nu sunt transportul mancarii acasa?

| xs1der explică (pentru AlexSalling):

Ce mi-a ajuns in caserola sunt 200g practic, pentru ca am primit 2 pulpe de pui. (cum am si comandat) iar pe bon scrie asa : Pulpa dezosata (10) 2 x 5, 00 = 10 si Pulpa dezosata (10) 3.299 x 5.00 = 16.50. Si la telefon mi-au spus ca se vinde la suta de grame si nu stiam exact la ce se refera, si apoi si baiatul care livreaza mi-a spus ca se vinde la gramaj.

| xs1der explică (pentru xs1der):

Si nu e transportul pentru ca am mai comandat de la ei.

| AlexSalling a răspuns (pentru xs1der):

Stii, daca nu ai cantar de bucatarie nu-ti poti da seama sigur. Si mi-e mi s-a intamplat exact ceva de genul, am fost la restaurant si mi-am comandat 5-6 pulpe de pui. Dupa vine nota de plata si ma tot intrebam de ce costa atat, dupa aflu ca nu citisem bine pe meniu. Pretul nu era pe pulpa, cum credeam, era pe gramaj.