Nu iti recomand din mai multe motive
1.nu ai experienta
2.nu ai varsta adecvata, adica nu te ia nimeni pentru ca esti prea mic poate de 16 in sus
3. pierdere de timp, nu se merita pentru 50-60 lei stiu ca vrei sa ai banii tai dar poti sa pui bani deoparte din banii care ti -i dau ai tai la scoala si mai inveti sa si strangi nu numai sa cheltui. Daca esti baiat nu stiu in general fetele sunt angajate mai mult pe cosmetica si chestii de astea baietii pe tehnologie, daca ai cunostinte calumea de IT poti sa te duci dar ma indoiesc trebuie sa stii foarte bine sa-i explici clientului.
Concluzie:nu-ti pierde timpul cu astfel de chestii+esti prea mic
Da poate ai dreptate dar...cat imi dau ai mei la scoala...Stang cat imi trebuie pan la majorat+ ca imi iau si din bani pe carei strang eu
Iti spun realitatea care asta e.Probabil ai probleme financiare ma gandesc, dar strange bani.Eu inteleg ca simti lipsa ca vrei mai mult, ca sa-ti iei diverse dar cere la parinti,eu nu cred ca un parinte cand are nu da la copil,cere ca tot sunt Sarbatorile!
Nu e nicio rusine sa ceri la parinti! Eu zic ca ar fi pacat sa stai intr-un magazin vanzand diferite produse cat ai putea iesi cu prietenii, sa te distrezi chestii care le faci cand ai timp, dupa ce o sa muncesti vei vedea ca nu vei avea asa de mult timp cum ai acum! Profita serios, cu perioada asta nu te mai intalnesti in viata niciodata! Crede-ma nu vorbesc prostii, stiu ce zic.Toate la timpul lor acum inveti ca sa poti ai o meserie mai tarziu si nu cred acuma sincer ca tu vrei sa fii vanzator?
Si eu am inceput cariera mea in Avon cand am fost 14 ani.
Parintii mei sunt bogati dar eu am vrut sa lucrez si nu din motivul ca am fost rusine sa cer bani.
Din motivul ca am vrut sa fiu CINEVA - si 99% din oameni nu se poate intelege aceasta lucru.
Pot sa ajut pentru tine, daca vrei. mtunde7@yahoo.com - e adresa mea de email, scrii un mesaj si eu raspund la toate intrebariile tale, ofer toate informatiile despre oportunitatea avon si dupa aceasta e alegerea ta: devin sau nu reprezentant Avon.
Dar eu pot sa spun - dupa 4 ani - ca a fost pana acum cele mai buna alegere in viata mea.