| 2FanMessi2 a întrebat:

Salutare TPU!
As dori ca din salariul meu sa investesc 20% - 30% intr-un produs care cu timpul dacă este cautat sa îmi aducă profit.
Dar nu am idee pe ce site uri pot sa când aceste produse,am văzut eMAG marketplace,dar acolo îți trebuie o firma. Pe Olx nu știu dacă o sa ai vânzări asa multe. Cu promovarea nu e problema ca o voi platii pe social media sa promovez produsul, dar am nevoie de un mic sfat unde as putea sa plasez produsele, ca să le pot oferii prin livrări/f2f în cazul în care sunt în județ clienții.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cumperi pepeni cu tona si mergi la piata sa-i vinzi la kg si uite asa faci profit!

| 2FanMessi2 explică (pentru Violleta2022):

Eu ma refeream la ceva online. happy

| Violleta2022 a răspuns (pentru 2FanMessi2):

Mentioenzi asa: " ....ca să le pot oferii prin livrări/f2f în cazul în care sunt în județ clienții."
Ce afacere crezi ca poti face tu online, daca in realitate te intalnesti face to tace cu clientul?
Investesti sume extrem de mici, odata ce spui 20-30% din salariu, deci nu poti face afaceri online de bani multi, odata ce vrei sa faci livrari f2f

suntserios
| suntserios a răspuns:

Investitii la bursa. Sunt cele mai potrivite pe termen lung cand ai putini bani la dispozitie dar constanti

| KovacsB a răspuns:

Investesti in imobiliare

| ManoleBianca05 a răspuns:

OAO-OriceAnuntOnline - www.oriceanuntonline.ro
Postează anunțul tău pe www.oriceanuntonline.ro – rapid, simplu, gratuit! Ai oferte speciale? Promovează-le la cele mai bune prețuri. De la vânzări și imobiliare, la locuri de muncă și servicii – găsești tot ce ai nevoie pe platforma noastră. Nu pierde timpul, postează acum și fă-ți anunțul văzut!