| goanta9595 a întrebat:

Dau funda! Tocmai am trecut clasa a9a și săptămână următoare pun opțiunile pentru liceu și sunt foarte indecis..Nu știu că sa fac în viața, pe ce profil sa mă duc.
Ma interesează ceva bănos, sa ii pot asigura viitorului meu copil tot ce vrea, dar și ceva ce va rezista la ies la pensie(minim 45 ani).
Cand eram mic doream sa devin polițist până verișoară mea a murit într-o misiune (lucra la politie) + sunt înalt și foarte plinut.
M-am gândit la contabil dar meseria va dispărea în maxim 10-15 ani,exista multe site-uri care fac rapoarte instant,exemplu QuickBooks.
Nu știu să gătesc,nu am talent la cantat,desenat, dansat sau programat(nu am o pasiune fata de matematica și informatică).
Una din meseriile la care m-am gândit ar fi cea de pompier, dar acolo pot fi chemat din liber, din concediu pentru cazuri urgente.
Ce credeți că aș putea să lucrez? Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Andrei1234hd a răspuns:

Cel mai bine e sa te faci pompier dar ceva mai sus ca si pompierii normali ceva gen la un birou, daca te tii de treaba si de invatat o sa reușești

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

"am trecut clasa a9a... sa fac în viața,...ce va rezista la ies la pensie(minim 45 ani)."

vorbești de pensie acum la paiște ani? Fă-te regizor: ex:

https://www.youtube.com/watch?v=VgWl82rno6U