Am incercat odata si eu chestia asta de a face bani de acasa simplu si usor. Insa pe cat de simplu si usor este, pe atat de incet functioneaza. Trebuie sa iti folosesti identitatea ta de Facebook sa dai like-uri multor pagini pentru a le face reclama, pentru ca prietenilor tai o sa le apara "X a apreciat produsul Y" si cine stie ce iti da sa apreciezi si ajungi de rasul curcilor (sa apreciezi scutece pentru adulti). Consider ca persoana ta e mai pretioasa, si e mai scumpa imaginea ta decat un like pentru o reclama ce te plateste cu 0, 1 puncte. Doar dupa ce ai strans nu stiu cate puncte, alea se transforma in bani, si doar dupa ce atingi o suma anume de bani pe contul respectiv poti sa ii scoti, in unele cazuri nici nu ii poti folosi, iti dau ei optiuni sa cumperi chestii ce ti le dau ei (tricouri, sepci, anumite produse limitate). Sa nu mai zic ca nu iti ofera zilnic si non stop reclame pe care sa le apreciezi si videoclipuri la care sa te uiti pentru a face acele puncte care mai tarziu se convertesc in bani. Mai repede si usor faci bani din Avon/Oriflame, dai revista stanga-dreapta, mai la mama la lucru, mai la tata la lucru, prieteni, vecini, la scoala la profesoare si ti-ai facut banii, si iti vin si tie cadouri ce le poti vinde (OLX/LA JUMATE) sau sa le dai cadou cuiva.
In general la astea de la noi care platesc o sa cistigi cam 20-30 EUR pe an MAXIM. Da-mi un mesaj privat cu adresa ta de email si o sa iti trimit invite la cele la care eu am primit deja bani (sau, in cazul GBD, cupon eMAG de 100 RON). NU sunt multe, sunt vreo 4-5 de toate. Nu faci bani, dar mai descoperi unele produse/servicii inainte de lansare. Unele sunt plictisitoare, altele nu.
Poti incerca platforme gen Daedalus dar castigurile nu-s asa mari pe cat ai crede.
Depinde de luna pentru ca unori au mai multe chestionare de trimis, alteori mai putine...dar in cel mai bun caz prinzi 20E pe luna si crede-ma ca o sa te saturi repede el ele ca-s plictisitoare.
IoanaIoa1001 întreabă:
niku007 întreabă: