| eilix22 a întrebat:

imi puteti spune si mie niste site-uri unde pot castiga bani, nu am nevoie decat de 1000$ 3000lei o singura data, poate sa fie o aplicatie, dar sa nu dureze mult sa fac rost de ei! astept cat mai multe raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| Adytzu088 a răspuns:

Fara investitie nu o sa obtii o suma asa mare(...si intr-un timp relativ scurt). Daca ai peste 18 ani si esti dispus sa investesti cauta platforme gen FOREangrynu ti-o recomand neaparat pe asta)...Dar chiar si asa nu o sa-ti vina banii peste noapte, insa cam asta ar fi cea mai rapida metoda.

5 răspunsuri:
| AndreutzaMonicutza a răspuns:

laughing) ba baiatule, mai bine te-ai duce la munca. nu sa stai pe banii parintilor si cand vrei bani de dat la pacanele sa cauti aplicatii. loser

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai visat aseara ca banii pica din cer?

| express11 a răspuns:

Numai atat? esti de la tara?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ceilalti au facut "misto" de tine dar iti spun si eu (serios) ca nu exista asemenea siteuri. Am incercat multe modele si mai mult de cativa centi pe zi nu-ti da nici unul.

| onlineb a răspuns:

Nu poti face atatia bani atat de repede folosind un site. Ca sa faci asta trebuie sa ai site-ul tau de gfacut bani, unul foarte bun... Daca totusi vrei sa faci bani de buzunar, sau cativa dolari zilnic, iti recomand sa citesti de aici. http://cumfacbanipenetacasa.blogspot.ro/......acasa.html