| lovemyname a întrebat:

Mi-am comandat niste haine de pe net, si mi le trimite prin curier rapid, dar sunt minor, am banii sa platesc, dar nu am nici buletin, am doar o copie de a tatalui de buletin, pot sa scot colectul de la curier cu buletinul lui tata? adica nu iti dai seama daca sunt minor ca arat asa de 16 ani, dar am doar 13
Pot?
Mersi

14 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Cum ai comandat? Ti se cer datele de pe buletin?

| bistriteanul a răspuns:

Da, poti... Pe langa copia dupa buletinul tatalui tau, arata-le si o legitimatie / act / etc. de-al tau, sa se convinga ca esti fiul lui tongue

| PinkPanther a răspuns:

Daca e prin curier iti aduce coletul la usa, iar daca ii spui ca nu ai buletinul la tine nu e problema atata timp cat dai banii, pe ei asta ii intereseaza. Poti sa dai si datele din buletin ale tataui tau daca e de acord baiatul care ti-le aduce ca trebuie sa completeze si el ceva cand iti da pachetul sau vorbesti cu tatal satu sa il ia el

| MihaelaDart a răspuns:

Poti ridica coletul cu acea copie ori cu original, nu trebuie sa ai probleme in privinta asta.

| Pufos8 a răspuns:

Da poti Asa am facut si eu odata si cel de la curierat a acceptat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista posibilitatea sa te refuze curierul avand in vedere ca nua i buletin, nu poti folosi actul de identitate al altcuiva ori copie si de asemenea sa semnezi in locul altcuiva, ar fi fals sub semnatura privata.
Roaga-l pe tatal tau sa primeasca coletul de la curier.

| Ceriik a răspuns:

Da,poti daca numele de familie al tatalui tau e identic cu cel de pe colet. Mai bine ar fi sa arati buletinul original da cred ca merge si copia.

| papusikatha a răspuns:

Eu comand des de pe net, cand nu sunt acasa imi ridica coletul fratele mai mic, atat timp cat platesti nu ii intereseaza pe ei alte aspecte, dar e totusi bine sa ai la indemana copia de buletin a tatalui.

| Noone4u a răspuns:

Nu , nu poti

| BrOnaJeu a răspuns:

Ai putea. dar iti trebuie acordul parintelui.nu conteaza cum arati important e sa ai buletinul

| TakeMeHome a răspuns:

Complicated.
Le-ai spus parintilor tai de asta macar?
Eu te sfatuiesc sa le spui.

| Golanasul a răspuns:

La ce criza e in Romania nu cred ca acel curier nu va accepta bani daca pui o semnatura acolowinking

| delia_6094 a răspuns:

Nu prea ca ar trebui sa semneze adultul care e cu tine cezi ce poti face

| Drl01 a răspuns:

Poi e bine ca ai o copie de buletin al tatalui tau ca o sa iti ceara un CNP...si atata tot...nu iti fa grijiwinking