Da, poti... Pe langa copia dupa buletinul tatalui tau, arata-le si o legitimatie / act / etc. de-al tau, sa se convinga ca esti fiul lui
Daca e prin curier iti aduce coletul la usa, iar daca ii spui ca nu ai buletinul la tine nu e problema atata timp cat dai banii, pe ei asta ii intereseaza. Poti sa dai si datele din buletin ale tataui tau daca e de acord baiatul care ti-le aduce ca trebuie sa completeze si el ceva cand iti da pachetul sau vorbesti cu tatal satu sa il ia el
Poti ridica coletul cu acea copie ori cu original, nu trebuie sa ai probleme in privinta asta.
Da,poti daca numele de familie al tatalui tau e identic cu cel de pe colet. Mai bine ar fi sa arati buletinul original da cred ca merge si copia.
Eu comand des de pe net, cand nu sunt acasa imi ridica coletul fratele mai mic, atat timp cat platesti nu ii intereseaza pe ei alte aspecte, dar e totusi bine sa ai la indemana copia de buletin a tatalui.
Ai putea. dar iti trebuie acordul parintelui.nu conteaza cum arati important e sa ai buletinul
Complicated.
Le-ai spus parintilor tai de asta macar?
Eu te sfatuiesc sa le spui.
La ce criza e in Romania nu cred ca acel curier nu va accepta bani daca pui o semnatura acolo
Poi e bine ca ai o copie de buletin al tatalui tau ca o sa iti ceara un CNP...si atata tot...nu iti fa griji
lovemyname întreabă:
sorin8256 întreabă: