anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am deschis un cont de debit impreuna cu sotia mea unde am salvat banii intr-un ritm foarte rapid, aproximativ 5000 de euro, numai luna asta ce am bagat 1000 de euro in 2 transe una a mea si una a sotiei mele, ideea e ca amandoi avem contract de munca facut pe minim pe economie dar evident ca in mana primim mult mai mult si cineva mi-a zis ca nu e ok ce facem noi si s-ar putea sa ne trezim cu contul blocat daca continuam asa, e adevarat?

Răspuns Câştigător
| Balalau95 a răspuns:

Dude, cand te-ai nascut?!? ieri?!?
daca FIRMA baga banii in cont, atunci poti sa iti faci griji
daca in schimb ti da in mana si tu ii bagi in cont, atunci, BUN VENIT PE PAMANT, vi cu scuze de rahat care insa nu pot fi contrazise, de gen mi i-a dat tata, ca sa il ingrijesc, ca el nu mai poate si el ii avea bagati la ciorap, si imi da in fiecare luna cate putin, SIIIII...

iar la 5000 de eu stransi in cateva luni, iar, bun venit pe pamant, poate tie ti se par toti banii din lume, dar in realitate sunt firmituri, asa ca nu sta nimeni sa te caute, daca ar fi fost 50de mii, poate

| Xyzent11 a răspuns (pentru Balalau95):

Nu mi se pare ca sunt toti bani din lume, doar ca am fost aperiat de persoana respectiva.

| Balalau95 a răspuns (pentru Xyzent11):

Persoana respectiva are dreptate partiala, daca ai fi munipulat sume mai mari de o singura tranzactie de 4mii de euro, LA O SINGURA TRANZATIE... ZILNICA (stiu ca m-am repetat, dar e seminificativ), atunci autoritatile s-ar fi auto-sesizat... altfel, ii doare exact unde soarele NU patrunde

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu e adevarat. Nu intereseaza banca ca depui bani in contul tau.

| GabiDumitrescu a răspuns:

La un moment dat s-ar putea sa se intimple treaba asta. Si voua vi se pare ok sa eludati taxele dar sa va inflamati ca altii fura si nu merg treburile in tara asta, nu?

| Xyzent11 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

As vrea sa am vontract de munca pe bune din pacate nu o sa se intample si daca vorbesc cu seful meu despre asta cel mai probabil ori ma da afara ori imi da un salariu mult mai mic sub calificarea mea.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Xyzent11):

Dar in ce domeniu lucrezi? Programator sigur nu, cel mai probabil un domeniu unde oricum se fura la greu, gen forestier, imobiliare, aranjamente cu fonduri europene?

| Xyzent11 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Sunt agent vanzari la o firma mica si primesc procent pe vanzare.
Salariul meu e acoperit de contract in schimb procentul nu.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Xyzent11):

Aha, am inteles. Ma gindeam eu ca e ceva cu comisioane suplimentare. Nah, pe de o parte e bine, pe de alta nu e. Ai putea sa iti faci un SRL la care sa te angajezi pe tine si pe sotie si sa incasati tot pe firma. Dupa aia ati jongla altfel cu banii.

| Frank51 a răspuns:

Eu am trecut de mult de 5000 de euro și nici nu sunt angajat.