Sunt atat de multe optiuni. Off, nici nu stiu pe care sa ti le recomand mai intai.
Ceva mai simplu, nu stiu sa fac prea multe
Http://postmodern.ro/......-din-casa/
Daca te gandeai sa dai doar cateva click-uri si sa faci bani, nu sunt. Ar mai fi pariurile sportive, dar acolo nu faci bani garantat. Ba chiar daca nu ai un plan si nu stii sa te controlezi, mai rau ajungi.
Uite e un site care se numeste squadhelp si acolo sunt persoane care cauta nume pentru firma lor. Tu trebuie sa propui un nume sau mai multe care se potriveste cu cerintele lor. Daca persoana alege numele tau o sa fi platit cu 100 sau 200 de euro (depinde) din care o sa iti ia site-ul un mic comision, 10 euro cred. Iti dau si un exemplu: eu imi fac o firma si nu gasesc un nume care sa se potriveasca. Intru la ei pe site si demarez un concurs si spun si suma de bani pe care vreau sa o dau. Utilizatorii site-ului (adica tu) o sa propuna mai multe nume iar eu o sa il aleg pe cel mai bun. Sfarsit. Se intampla si sa castigi cand nu te astepti.
Trimite-mi un E-mail la andreifurtuna198@yahoo.com si te ajut eu, eu castig intre 200-400 euro pe luna pe o platforma
Magarusnoroios întreabă: