Depinde de cum te intelegi cu cumparatorul, respectiv daca tu ori el plateste transportul. Sigur ca cheltuielile de transport sunt in functie de distanta, greutatea coletului si modul de trimitere, respectiv prin posta sau curier rapid.
Da, trebuie sa platesti la Posta cand trimiti pachetul si taxa este in functie de greutatea pachetului, distanta, valoare si valoarea rambursului
Pai eu am cumparat telefonul meu Samsung Galaxy Note 2 de pe mercador.ro si nu am mai platit nici o taxa! tu trebuie sa platesti! :* funda?
Fii sigura ca, cel de la care ai cumparat, a inclus in pretul telefonului si taxa de transport/expeditie( prin curier sau posta ). Nu cred ca vanzatorul a fost atat de caritabil platind si taxa de transport!
Am dat 200 de euro pe el si daca nu incluzi taxa nu mai ai dupa cum sa nu platesti pentru ca, daca il trimiti prin posta platesti numai ca sa fie dus plus ca mai plateste si cel care cumpara la primire
Nu cred ca tu trebuie sa platesti taxa, ci cumparatorul , cred ca asa ar fi normal
sorin8256 întreabă: