Detaliaza. Cu ce te ocupi, ce hobbyuri ai, ce mai stii sa faci, ce ti-ar mai place sa faci, ce mijloace fixe ai si le-ai putea folosit (de exemplu poate ai un tractor si remorca la tara la bunici, poate un strung in garaj, chestii de genul).
Sunt receptioner la un hotel, ca hobby-uri ar fi desenul, pictura, jocurile video, cărțile etc. Din păcate nu am un tractor sau alte utilaje.
OK, am prins ideea. Ai tableta grafica? Daca nu, cumpara-ti. Detaliem miine, acum trebuie' sa ma culc.
Pai daca ai sub 30 ani poti gasi un part time sa imparti pliante prin oras de la Orange Vodafone etc. Sau babisitter...dar nu cred ca iti prea place. Daca ai 30+incearca altceva.cum ar fi sa faci cv lucru manual picturi etc.
Ai putea lucra de acasa ca operator interviu asistat de calculator, e un job part time cu contract de munca
https://www.mercury.ro/......ator-cati/
Prostitutia aduce venit mare, te pot lua eu pe sub aripioara mea de peste daca vrei.
Mersi,dar prefer ceva legal.
Daca tot ai zis de desen iti recomand sa te apuci de design grafic. Ai multe site-uri unde poti sa intri la concursuri (contest). Poti sa incepi cu bannere si logo-uri. Un logo se plateste in medie $150-$200 pe contest, cel mai bun contest castigat de mine a fost de $365 daca prinzi si niste clienti care vor sa mai lucreze cu tine in privat atunci elimini competitia dar e platit ceva mai putin. Sa nu te astepti sa castigi bani peste noapte, sunt multe de invatat + ca trebuie sa stii cat de cat engleza. Bafta!
andreiscripcaru întreabă: