Pentru un raspuns clar da si tu cateva detalii. Cam cati bani vrei sa bagi? Vulcanizare auto daca e mare satul, un depozit pentru furaje si concentrate pentru hrana animalelor...
Daca este intr-o zona de munte, fa-ti o pastravarie! Sau depinde de cat ai de investit, fa-ti o plantatie de grau/porumb/rapita! Daca te crezi mai gospodar iti recomand afacere cu albine, sa produci miere, sau o sera, sau o ferma de lapte/carne, in nici un caz nu face afaceri cu oua. Daca ai 1000, atentie 1000 de gaini poti castiga maxim 10 milioane pe luna! Daca ai o suma maricica iti poti deschide un magazin online cu telefoane de ce nu, o reteta secreta dea familiei tale sau gemuri de casa. Sper ca ti-am fost de ajutori. Am si eu un blog, poate ma ajuti si tu pe mine sa dai de veste la prietenii tai www.pcsfaturi.wordpress.com!
Deschide-ti o biserica. Dupa cum se vede, pentru biserica lumea are mereu bani, chiar daca le mor pensionarii si profesorii de foame...
In alta ordine de idei, agricultura bio e de mare viitor. Daca ai suficient teren, cultiva ceva. Ai putea incerca sa cresti ciuperci, de exemplu - nu necesita mult teren, investitia initiala nu e imensa, daca ai un oras mare in apropiere nu se pune problema gasirii de clienti.
Daca deschizi ceva, preferabil este ca clientii tai sa fie multi si sa aiba un venit destul de mare, nu? In zona aceea rurala...In fine. Vezi daca taranii si gospodarii de pe acolo au surplus de fructe, legume, cereale, etc. Deschide-ti un magazin la Bucuresti si-l aprovizionezi de la tara. Deschide-l intr-o zona buna totusi, nu conteaza marimea. Sa aibe bucuresteanul produse de la tara, d-alea neclonate si netratate cu zeci de pesticide, ar plati nu gluma.
In ce zona stai? Fa-ti un magazin de furaje! Am eu depozit si iti dau la preturi de distribuitor tot ce iti trebuie.
Poti sa incerci si varianta asta, fara bani. Nu trebuie decat sa investesti ceva timp si incet incet o sa scoti bani ...si apoi vezi tu ce faci cu ei :)
Intra, fa-ti cont si apoi lasa-mi un mesaj si lucram impreuna mai departe http://www.shotbux.com/? ref=anda2happy