Stai calm, ca nu mai monetizezi nimic in 2021. Ai vazut care sunt cerintele? Arunca o privire si mai discutam dupa aia...
Care sunt cerintele? Stiam ca incepe de la 1000 de subcriberi si si cateva zeci de mii de ore de vizionare, sau ceva de genul asta...nu?
Am cautat, am gasit update din octombrie 2020, au ramas 1000 de abonati si 4000 ore vizionate in ultimele 12 luni?
Exact. Iar banii sunt absolut mizerabili. Trust me.
Asta era si inainte deci nu s-a schimbat nimic, stiu ca se aduna greu dar eu am niste niste care nu sunt adresate romanilor, oricum multumesc pentru raspunsuri tututor?
Chiar daca nu sunt adresate romanilor. Am zis eu ceva? Nici inainte de 2010 cand chiar se faceau bani seriosi din reclame nu faceai treaba cu continutul in romana/adresat romanilor...
Ok am inteles, nu e vb de continut in romana, din romana in romana nu e ok pentru ca sunt doar vreo 3, 5-4 mil de oameni care intra des pe Youtube, inainte de 2010 probabil erau si mai putini, plus ca Romania e una din tarile care plateste prost pentru youtube...deci e normal ca nu se faceau nici atunci nici acum...
Da, poti creea mai multe canale pe acelasi cont si le poti monetiza.
https://www.youtube.com/channel_switcher
Canalul de YouTube generează bani, nu contul în sine. Poți avea mai multe canale pe un singur cont care generează sume diferite de bani. Nu te afectează că unul face 2$ și celălalt 10$. Tu tot 12$ retragi.