121X24>2800. Felicitari, buna achizitie. Zero dobinda, dar o sa iti iasa tie comisioanele pe nas.
Daca ratele sunt fixe, se afla si acea dobanda de care ei spun ca este 0%. Nu te ingrijora de asta, pentru ca asa se procedeaza in general.
(Dupa calculele mele, telefonul te va costa la final mai mult cu 104 lei decat pretul afisat in magazin de 2800. Dar este normal asta pentru ca nu se poate sa-l iei si in rate, plus munca documentelor, etc, si sa fie acelasi pret cu care l-ai cumpara direct cu banii in mana).
Cred ca poti sa platesti si fara card; dar cu siguranta numai magazinul si/sau TBI Credit iti va spune sigur.
Daca poti, renunta la card, pentru ca vei plati pentru acesta comision de administrare de care nu ti se va spune. In plus, vei fi ispitit sa te folosesti de banii de pe el.
Nu o sa-ti ia dobanda daca au spus ca ai 0% dobanda. Nu mai stiu cum se platesc ratele astea, s-ar putea sa se plateasca depunand bani pe card, dar oricum ar fi - nu iti iau dobanda la rata numai daca intarzii cu plata.
Sunt cateva capcane:2800/24=116,67.Din start pica "dobanda zero". Folosirea cardului amintit presupune dobanzi si alte costuri ascunse.Fi atent la teapa, s-ar putea sa plangi mai tarziu.
AlexMaftei2001 întreabă: