Depinde pentru ce il cauti. De ce suma ai nevoie? Ce ii oferi la schimb? Astea toate sunt lucruri care trebuie punctate cu liniuta de la capat atunci cand abordezi pe cineva. Tine minte ca sponsorul e un om de afaceri care are foarte multe pe cap - nu va avea timp mult sa iti acorde deci fii concis. Explica in cateva cuvinte ceea ce vrei sa faci, explica prin cine sau cum ai ajuns la el apoi treci direct la beneficiile lui. Va vrea sa stie clar ce poate sa castige din acest parteneriat - ca pana la urma e un parteneriat. Aici va trebui sa te gandesti foarte bine ce poti sa-i oferi si sa ai pregatita toata informatia cand ajungi la o discutie fata in fata, sa nu bajbai. In general sponsorii raspund mai bine la evenimente unde participa multi oameni si isi pot amplasa materialele publicitare. Trimite-mi cateva detalii despre ceea ce vrei sa faci pe office@agentie-publicitate.com si poate...doar poate sunt in masura sa te ajut, fara sa promit nimic. Mentioneaza despre aceasta discutie ca sa stiu si eu despre ce e vorba
Mda...
Pai in primul rand trebuie sa te afirmi intr-un domeniu, sa ai rezultate bune in competitii, etc.
Si nu, daca joci football in cartier cu baietii sau la o echipa locala de care aproape nimeni nu a auzit nu prea ai sanse.
anonim_4396 întreabă: