De portofel ai auzit?
daca nu, vezi ca se gasesc de cumparat la piata, pe tarabe, la magazinele de maruntisuri si posete, genti.
Banii nu se pun niciodata in plasa de cumparaturi, sau in geanta de scoala, ca-i poti pierde, sau ti-i fura cineva, chiar si in autobuz poti ramane fara ei.
Nu am pierdut bani pentru ca ii tinem acolo unde le este locul adica in portofel sau pe card nu in sacosele cu oua, suc si zarzavat
Bravo mai demult am pierdut un portofel cu acte si 500000 de atunci am renuntat la portofel, dar cred ca acum voi folosi tot portofel
Ai dreptate dar portofelul cred ca trebuie sa il pui in buzunare si eu din buzunar am pierdut multe dar nu asa importante
WTF )))) nu ai dreptul sa pui mana pe bani copil de 10 ani ce esti!
Bravo ma daca se potriveste realitatea cu userul asa sunt eu uneori mai zapacit
Nu te mai gandi atat..alti pierd mult mai mult, ceva de genul am patit si eu tot cu 100ron cand am fost sa cumpar un hamburger de unde am scos maruntul am scos cu tot cu suta si a cazut dupa 10minte mi am dat seama dar nu m-am mai intors...chiar zilele astea am mai pierdut 50lei in timp ce mergeam spre casa.
Meriti aprecieri ca nu te stresezi cand pierzi bani
Toti pierdem uneori bani si invatam astfel sa fim mai atenti. tin-i in portofel frumos aranjati si ordonati.
Da' taran mai esti ) cine naiba tine banii in plasa, n-ai buzunare sau portofel WTF )) mor de ras )
Am pierdut din buzunare la greu dar cate 3-4 Ron
lvr întreabă: