| zapacitu90 a întrebat:

Salutari Marti am patit o faza naspa am ajuns acasa dupa o zi lunga si obositoare si aveam 3 plase pline in una aveam 100 de ron de cate 10 ron si 50 de ron in alta aveam mancare si in alta aveam suc si o bacnota de 100 RON, cand am ajuns acasa erau parinti in camera si nu am vrut sa stie ca mai am bani ramasi si fara sa vada mi-am luat cei 100 de ron mai marunti si am lasat plasa cu sucul si bacnota de 100 in camera am iesit pana afara si cand m-am intors sucul era dar bacnota nu am rascolit plasa dar nu erau i-am intrebat pe parinti si au jurat ca nu i-au luat si au zis ca daca ii gasesc o sa -imi dea bani am inceput sa caut peste tot in casa dar nu i-am gasit au vrut sa imi ofere o alta bacnota de 100 ron numai sa nu mai fiu necajit.Din pacate din momentul ala parca nu ma regasesc imi tot aduc aminte si caut bani peste tot si nu-i gasesc si nu prea ma mai pot concentra la nimic.Ati patit sa pierdeti bani? ce s-ar fi intamplat cu bani astia? Voi unde va tineti bani sa nu-i pierdeti.Voi cum ati trecut peste pierderea banilor.Voi tineti bani in plasa?

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De portofel ai auzit?
daca nu, vezi ca se gasesc de cumparat la piata, pe tarabe, la magazinele de maruntisuri si posete, genti.
Banii nu se pun niciodata in plasa de cumparaturi, sau in geanta de scoala, ca-i poti pierde, sau ti-i fura cineva, chiar si in autobuz poti ramane fara ei.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu am pierdut bani pentru ca ii tinem acolo unde le este locul adica in portofel sau pe card nu in sacosele cu oua, suc si zarzavat

| zapacitu90 explică (pentru suntserios):

Bravo mai demult am pierdut un portofel cu acte si 500000 de atunci am renuntat la portofel, dar cred ca acum voi folosi tot portofel

| zapacitu90 explică (pentru suntserios):

Ai dreptate dar portofelul cred ca trebuie sa il pui in buzunare si eu din buzunar am pierdut multe dar nu asa importante

| khripton a răspuns (pentru zapacitu90):

WTF laughing)))) nu ai dreptul sa pui mana pe bani copil de 10 ani ce esti!

| zapacitu90 explică (pentru khripton):

Bravo ma daca se potriveste realitatea cu userul asa sunt eu uneori mai zapacit

| jon987654321 a răspuns:

Nu te mai gandi atat..alti pierd mult mai mult, ceva de genul am patit si eu tot cu 100ron cand am fost sa cumpar un hamburger de unde am scos maruntul am scos cu tot cu suta si a cazut dupa 10minte mi am dat seama dar nu m-am mai intors...chiar zilele astea am mai pierdut 50lei in timp ce mergeam spre casa.

| zapacitu90 explică (pentru jon987654321):

Meriti aprecieri ca nu te stresezi cand pierzi bani

| Ionut29897 a răspuns:

Bani nu se lasa La vedere sunt ochiul dracului fi mai atent Data viitoare

| Maryyys a răspuns:

Toti pierdem uneori bani si invatam astfel sa fim mai atenti. tin-i in portofel frumos aranjati si ordonati.

| khripton a răspuns:

Da' taran mai esti laughing) cine naiba tine banii in plasa, n-ai buzunare sau portofel WTF laughing)) mor de ras laughing)

| zapacitu90 explică (pentru khripton):

Am pierdut din buzunare la greu dar cate 3-4 Ron