| Zosima123 a întrebat:

Salutări prieteni.
Având în vedere că încet, încet se agravează situația și la noi in țară, din pricina corona virusului sunt puțin neliniștit... Eu stau in Arad, chiar la granița țării laughing, nu ma tem de boală, însă mă tem că poate se va închide fabrica unde lucrez...
O sa fie foarte greu pentru toți. daca se vor închide magazinele și locurile de munca ce facem?
De exemplu eu am rata la bancă... Nemaiputand lucra din cauza virusul, înseamnă că nici bani nu mai primesc. Înseamnă că nu voi mai putea plăti rata. Oare banca o sa comenteze ceva? Logic ar fi ca Nu, Deoarece nu sunt eu de vina pentru situația critica din pricina virusului.
Dar totuși, voi ce credeți? O sa înțeleagă banca?

Răspuns Câştigător
| FreddieM a răspuns:

Vor lua masuri pentru toata lumea, ca in Italia. Au suspendat toate platile, rate la banci, inclusiv facturile utilitatilor.
De ce nu si la noi, doar e o situatie exceptionala, daca asta nu e solutia, atunci care alta?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Banciile nu iarta pe nimeni dar daca ajungi in impasul ala suni si vezi cum rezolvati situatia. Poate baga un comision sau va intelege situatia variaza circumstantele.

| Simpatic a răspuns:

Deja ti-ai facut un scenariu in cap la fel ca in Povestea drobului de sare.
Nu are rost sa te pacientezi acum, vezi daca va fi cazul sa se intample ce o sa faci, daca nu se intampla?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stim noi cum va fi si cît de afectati vom fi, momentan sunt doar zvonuri nu e nimic sigur. Încă lumea merge la serviciu, scolile sau inchis doar, restul sunt deschise magazine, oamenii incă muncesc. Vom trăii si vom vedea cum vor evolua lucrurile.

| siriusblack98 a răspuns:

Parca deja am vorbi despre o apocalipsa zombie, nu alta.Panica distruge lumea, nu gripa asta stupida care o sa treaca asa cum a venit.

| Dalmore a răspuns:

O să fie bine.