| CristiV96 a întrebat:

Salutări...vă știți careva cu fondurile de investiții? Bt Fix mai exact, sunt mai multe, dar eu am btfix, am observat că am o sumă în cont și am opțiunea cumpăra sau vinde, se poate transfera suma în contul curent că sa o pot folosii? nu îmi mai amintesc exact cum am făcut rost de contul respectiv

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Nu. Sunt investiții. Ai descrierea completă în pagina de subscriere.
În principiu, e un „pachet" de acțiuni la diferite firme din top, bonuri de trezorerie etc.
În condițiile unei economii normale, acestea cresc fie din dobânzi, fie din aport de capital, fie prin inovație etc.
Dar pot și să scadă, uneori semnificativ, mai ales la crize.

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Sigur că poți.

| CristiV96 explică (pentru mihai69):

Știi cumva, pot sa pierd mai mult de 50 de lei, îmi spun că pot să cumpăr cu minim 50 lei, pot sa îmi tragă mai mult de 50 in caz că nu merg bine investițiile? Gen sa îmi ia și aia 50 și din contul curent ceva?

| mihai69 a răspuns (pentru CristiV96):

Pierzi maximum suma investită, nu ți se ia nimic din contul curent fără acordul tau.

| CristiV96 explică (pentru mihai69):

Bun...și investițiile astea? Din ce cresc? Că am pus daca am pus 50 de lei și au ajuns la 350 in 3 luni ..sunt un fel de bitcoin?

| mihai69 a răspuns (pentru CristiV96):

Nu. Sunt investiții. Ai descrierea completă în pagina de subscriere.
În principiu, e un „pachet" de acțiuni la diferite firme din top, bonuri de trezorerie etc.
În condițiile unei economii normale, acestea cresc fie din dobânzi, fie din aport de capital, fie prin inovație etc.
Dar pot și să scadă, uneori semnificativ, mai ales la crize.