anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutări.
Vreau sa vă întreb ceva legat de actorie.
Daca mă înscriu la castinguri si sunt ales, mă duc la locul respectiv să asist acolo și mă mai duc de câteva ori, într-un final mă poate baga și pe mine in film?

4 răspunsuri:
| Werrich a răspuns:

Sigur, sa faci figurație (de exemplu sa fii un om din mulțime). O amica a apărut într-un film.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Te poate dacă te alege. Doar dacă te fâțâi pe acolo și asiști, nu te ia nimeni în seamă.

| wildthing a răspuns:

Sa ajungi sa faci figuratie intr-un film nu e mare lucru, dar sa ajungi sa ai un rol, e cu totul altceva. Ce intrebi tu, adica sa te duci sa faci figuratie, sa te observe vreo persoana de decizie de pe acolo si sa-ti dea pe viitor un rol mai mic sau mai mare? Prea putin probabil. Poate doar daca esti vreun Brad Pitt nedescoperit, vreun Chris Hemsworth, adica sa iesi in evidenta cu ceva, sa impresionezi prin aspectul fizic, eventual sa vada cumva ca ai talent si cel mai important, si chiar si asa, sa ai norocul porcesc de a fi dispusi sa-ti dea o sansa...altfel la figuratie ramai de oricate ori te-ai duce.

| Violleta2022 a răspuns:

Chiar daca esti selectatm pentru figuratie, te duci NUMAI daca esti chemat, nu te duci tu cand ai chef sa incurci filmarile, ca te dau afara.