Am avut clienți care stăteau si 5 (cat e un wc omule ), 3 copii si 2 adulți, nu am loc sa stau jos, am lucrat in picioare, îmi era mila de copii, sau 3, sunt multe astfel de cazuri sa știi in Timișoara
Chiria ar trebui să rămână la prețul stabilit, indiferent câte persoane vor locui in apartament, dar ai obligatia să informezi proprietarul de numărul acestora, pentru că toate persoanele aflate cu chirie in acel apartament (nu in vizită) trebuie să contribuie la plata chiriei ( se imparte frațește la doi, sau la câți sunteți) dar si la plata întretinerii. Și ar trebui să mai aveti grijă să nu primiti reclamatii de la vecini, incercati să respectati orele de liniste...
22.00 – 08.00 si 13.00 – 14.00, nu?
Depinde. Trebuie sa fie mentionat la avizierul blocului.
De obicei, intre 22.00-08.00 si intre 13-14, ori 15-17... Fiecare bloc decide individual.
Pe bune, dacă ai de gând să faci gălagie constant in apartament (să pui muzică tare la boxe, să faceti party etc) vă puteti trezi cu reclamații la administratia blocului, la politie, cu amenzi etc... Mai ales dacă e un bloc unde sunt și oameni vârstnici, mămici care abia reușesc să isi adoarmă bebelușii, oameni care lucrează in trei schimburi și vor să se odihnească...
Si proprietarului nu o să-i convină deloc!
Am inteles, multumesc mult
Binenteles, de ce nu? Este un lucru foarte obisnuit ca un cuplu tanar (de exemplu) sa stea intr-o garsoniera. Nu e ca si cum stau sapte persoane.
La România nimic nu e drept, e posibil ca unii stăpâni să ceară aceiași sumă de la fiecare chiriaș în parte ca și când ar fi unul singur.
Până și comunalele
De cand nu te am mai vazut pe aici
Nu stiam exact cum merg treburile si am vrut mai intai sa vad ce zic mai multe persoane. Proprietarului oricum ii voi specifica ca suntem 2.
Okami23 întreabă:
Ciutzy întreabă:
noname2021 întreabă: