| lifeistough a întrebat:

Se merita sa intru intr-o afacere cu profit maxim de 5000 ron lunar; asta daca o sa am succes iar eu cred ca o sa am succes pentru ca o sa vand cel mai ieftin iar investitia este de 10000 ron si domeniul este entertainment! Mentionez ca este prima mea afacere si mi-ar trebui si un website daca se pricepe cineva contra-cost bineinteles!

5 răspunsuri:
| Aiicha a răspuns:

Da se merita daca perioada in care iti poti recupera banii investiti nu este una mare. Si da, daca este totul legal.

| rserpu a răspuns:

Se merita sa deschizi o afacere daca profitul este de 25% anual din valoarea investita. Ma refer la Venituri minus cheltuieri minus amortizari. Dupa cate spui tu acolo, pai asta e o afacere tare de tot, deoarece din 5000 ron aloci 100 ron pe luna pentru amortizare si iesi cu 4900 ron profit. Iti amortizezi investitia in 4 ani. Asta da afacere. Iti urez bafta.

| Floreenofficial a răspuns:

Se merita.alti oameni nu castiga nici 500 de ron pe luna.site iti poti deschide pe orice domeniu .com.net.ro.org etc.contra cativa euro pe luna.nu e mult deloc.bafta! :*

| foxi a răspuns:

E prea bun randamentul, ai grija!

| luciana200972 a răspuns:

Ai grija sa nu fie o teapa mare, parca suna prea bine, documenteaza-te bine si cerceteaza cererea pietei, vezi dc va prinde, sau dc piata nu este saturata si dc iti vei permite sa vinzi cel mai ieftin, in rest multa bafta.