Prieteni / familie, înafară de astea 2 cam nimic, tot ce e în ţara asta e nasol.
Eu am plecat în Germania anul trecut în vară la părinţi, am stat o lună şi am fost surprins nu numai de curăţenia, tehnologia de'acolo, ci şi de bucuria oamenilor (fie bătrâni sau copii), toate erau ok şi când am ajuns în ţară şi am văzut iar ţiganii mi-a venit o scârbă.
Acuma na nu ştiu fie că ne place sau nu e ţara noastră şi ne'am format rădăcini aici dar decât să fii luat la mişto sau să mori de foame mai bine îţi faci un viitor. Acuma depinde în ce situaţie este fiecare, nu e atât de uşor să pleci în străinătate.
De unde sa stim noi ce familie ai tu, ce pregatire ai, ce esti capabil sa faci? doar tu iti poti raspunde la intrebare asta
Numai tu poti sti daca te leaga ceva sa ramai in tara, daca nu te leaga nimic atunci in strainatate vei castiga de 2 ori mai mult cel putin, oriunde ai fi si ori ce ai face... Bafta!
Cel mai bun motiv ar fi ca nu e bine sa îți lași familia aici sau sa fi sclav la străini.
Mai priveste pe la tembelizor si vezi abuzurile la care sant supusi romanii, prin ale tari straine civilizate, dar mai salbatice decat a noastra.Deasemeni,in timp, nu s-a schimbat nimic.in principiu doar denumirea de SALARIAT, dar in fond tot rob pe mosia altuia care taie si spanzura.Acuma mai nou se vehiculeaza expresia de sclavagism modern.adica o cusca mai poleita asa, dar tot cusca.
Sunt cateva: cantecul cucului, fosnetul frunzelor, susurul apelor, adierea vantului, taiatul porcului.
denisuka1 întreabă: