| Olga a întrebat:

Se poate ca, pentru un singur cont, sa existe mai multe carduri?

Răspuns Câştigător
mihaicd
| mihaicd a răspuns:

Da, se numesc carduri atasate contului - dar platesti suplimentar pentru fiecare in parte.

9 răspunsuri:
carla
| carla a răspuns:

Dap din cate stiu eu, se poate. Acum depinde si ce tipuri de carduri iti doresti. Cel mai bine ar fi sa te adresezi barcii emintente.

carla
| carla a răspuns:

Scuze...''bancii emitente''... din graba

| Violleta2022 a răspuns:

Binineteles ca exista, si nu platesti nimic suplimentar, eu si sotul avem cate 2 carduri pentru fiecare cont bancar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate cunosc, fiecare cont poate avea un singur card. Dar, se poate ca pentru un card sa fie mai multe conturi, evident daca sunt deschise la aceeasi banca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raiffeisen ofera dubluri de card, maica-mea are cont la el si avem card si eu si frate-miu.

| stina a răspuns:

eu de cate ori mi-am facut card am avut pe formular trecuta si varianta emiterii unui/unor card/carduri pentru alte persoane. Asta s-a intamplat la BCR, BRD, ING, RBS...deci banuiesc ca majoritatea bancilor au optiunea asta. Trebuie numai sa te duci sa ceri happy si sa furnizezi datele persoanei careia i se va emite al doilea card

| Horia25 a răspuns:

Eu pentru contul meu am cerut trei carduri, unul pentru mine si doua pentru copiii mei, ca sa poata scoate bani daca au nevoie si s-a rezolvat.

| costinpopa a răspuns:

Da, se poate, uite, de exemplu, la ING exista un tip de cont pentru studenti. Fi-miu e student i-am facut cont din asta si am primit amandoi carduri – el poate sa alimenteze si sa extraga bani, iar eu pot doar sa alimentez contul lui, nu pot sa scot bani.