Da, se numesc carduri atasate contului - dar platesti suplimentar pentru fiecare in parte.
Dap din cate stiu eu, se poate. Acum depinde si ce tipuri de carduri iti doresti. Cel mai bine ar fi sa te adresezi barcii emintente.
Binineteles ca exista, si nu platesti nimic suplimentar, eu si sotul avem cate 2 carduri pentru fiecare cont bancar.
eu de cate ori mi-am facut card am avut pe formular trecuta si varianta emiterii unui/unor card/carduri pentru alte persoane. Asta s-a intamplat la BCR, BRD, ING, RBS...deci banuiesc ca majoritatea bancilor au optiunea asta. Trebuie numai sa te duci sa ceri si sa furnizezi datele persoanei careia i se va emite al doilea card
Eu pentru contul meu am cerut trei carduri, unul pentru mine si doua pentru copiii mei, ca sa poata scoate bani daca au nevoie si s-a rezolvat.
Da, se poate, uite, de exemplu, la ING exista un tip de cont pentru studenti. Fi-miu e student i-am facut cont din asta si am primit amandoi carduri – el poate sa alimenteze si sa extraga bani, iar eu pot doar sa alimentez contul lui, nu pot sa scot bani.