anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se poate castiga bani pe net din pay for click sau afilierii de exemplu ati castigat vreo data ceva sau totul e o mare minciuna pentru asi atrage vizitatori pe site?

4 răspunsuri:
| rserpu a răspuns:

GDI are un program de afiliere, iar aici trebuie sa platesti 10$/luna, deaorece foloseste Multi Level Marketing, de aia si se plateste, pentru ca din banii care ii platesti tu, 50% merg la GDI, iar 50% merg la oamenii care te-au afiliat. Astfel sunt de acord cu neplata pay-per-click, dar cu programe de afiliere MLM nu prea, doarece eu fac parte din asa ceva. Incearca si cauta GDI scam pe google, o sa vezi ce o sa gasesti, sau mai bine mergi pe www.webmoneyhq.ws sa incelegi despre cum functioneaza sistemul. P. S. Nu platesti pentru a te afilia, dar platesti pentru un domeniu de web-site, adica ai domeniul tau si poti face ce vrei cu el.

| ΔH a răspuns:

Se poate dar foarte foarte putin, si cred ca mai putin din 2% dintre site-uri chiar te platesc pentru asta.

Sa nu mai uitam si de faptul ca vei castiga foarte prost. dar pana la urma urmei, si banii aia vin de undeva. cine sa te plateasca bine pentru prostiile astea?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este minciuna. se fac bani dar foarte greu (depinde ce trafic ai ce continut ai pe site si multe altele)
bani se pot face. google adsense este cel mai sigur daca nu ai incredere in ceilalti.

NOTA FOARTE IMPORTANTA!
niciodata. dar niciodata. sa nu platesti pentru avea acces la un serviciu de pay-per-click sau orice alt program de afiliere! acelea sunt scam

| l0rre a răspuns:

Eu spun ca totul este o minciuna.