Daca chiar ai talent si poti dezvolta un stil al tau propriu, poti folosi internetul sa le vinzi.
internetul e cea mai mare piata posbila. le poti vinde unora de prin america, asia, Australia etc.
Bani poti sa castigi, insa nu foarte multi. Cu siguranta nu se poate trai doar din vanzarea acestor tablouri. Clientii interesati sunt destul de putini. Nu poti sa le ceri preturi exorbitante pentru ca ii vei pierde pana si pe ei. Ca un hobby din care sa castigi din cand in cand cativa bani in plus este ok, insa trebuie sa ai si un loc de munca stabil.
Eu nu as da bani pe asa ceva, dar am prieteni care au fost la arte si au vandut cate ceva, dar nu cat sa traiasca din asta. Iti dai seama ca trebuie sa muncesti enorm, sa desenezi impecabil si ai un stil cu adevarat misto incat sa devii cunoscut, ca de artisti sunt licee si facultati pline.
Sa traiesti nu stiu. sa faci bani, da cu siguranta. am o prietena care face portrete in creion, cred ca le da cu 50 de lei bucata si face niste bani in plus pe langa salariu. nu traieste din asta dar isi suplimenteaza veniturile. fa-ti o pagina de Facebook, pune-ti creatiile acolo si specifica cu ce te ocupi si ca primeste comenzi.
Daca reusesti sa te faci cunoscut in timp lucrarile tale pot capata o valoare destul de mare
Cam 70 lei portretul inmultit cu cate solicitari ai va rezulta salariul tau. Tine cont ca, comenzile nu vor fi mereu constante iar cand ai multe, nu poti grabi munca de creatie.
Poti castiga bani din aceasta dar trebuie sa faci in asa fel in cat oamenii sa-ti ceara ce vor de la tine sa le faci.....Ca un fel de comanda pentru pizza.Dar ca sa traiesti din asa ceva trebuie sa ai comenzi foarte multe