| Nastas11 a întrebat:

Se recunoaște diploma facultății de IT-ist în SUA (respectiv software engineer?)

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Diploma de la noi iți permite doar să deschizi gurița și să le DEMONSTREZI că știi meserie - dacă chiar știi

| doctorandus a răspuns:

Trebuie sa stii ca fiecare stat din SUA are criterii diferite pentru asta. Nivelul federal are atributii destul de slabute in ce priveste invatamantul.

| Nastas11 explică (pentru doctorandus):

În Chicago spre exemplu - o recunoaște?

| Nastas11 explică (pentru doctorandus):

Eu spun diploma din Romania o recunoaște?

| doctorandus a răspuns (pentru Nastas11):

În mod minimal îți poți folosi gradele străine. Adică semnezi cu ing. nu cu Eng.

| Brizbriz a răspuns:

?!?
NICAIERI nu se recunoaste diploma aia
nu, nu conteaza legile, ci faptul ca, cand e vorba de IT, pe toti ii doare in cot de diploma ta, ci numai de ce esti in stare sa faci
NIMIC ALTCEVA

deci, vestea proasta e ca te-ai chinuit sa faci rost de diploma DEGEABA, pentru ca...
vestea buna e ca te poti angaja, cu si fara dimploma, iar daca fara diploma nu te baga in seama, atunci sa se duca de-a dura, inseamna ca au un bat infipt unde soarele nu patrunde si nu vrei TU sa lucrezi acolo, iar in IT oricum iti gasesti SIGUR de lucru

| oglindasultanului a răspuns:

Doar daca facultatea este in relatii cu locul in care vrei sa mergi.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Nici nu ai nevoie de diploma.

| Mavni a răspuns:

Stiu o tipa care a terminat in tara ceva IT (nu ma intreba sectie, specializare, ca nu stiu). Dar cand s-a stabilit in NY, a trebuit sa o ia cu scoala de la capat. Nu i-a fost recunoscuta, dar i-a fost mai usor in scoala stiind deja materia in mare parte. A invatat totusi ceva in plus!

| UserNameLost a răspuns:

În domeniul IT contează mai mult abilitățile decât diplomele.