| LaTulipeNoire a întrebat:

Sfat reprezentat firme de produse cosmetice! Ce firma este cea mai cunoscuta? De exemplu la Avon, pot recruta alte persoane sa comande si sa convinga pe altele sa cumpere, eu astfel castigand bani? E posibil? Nu vreau decat sa recrutez nu sa cumpar cosmeticele si sa le impart! Vreau mai multe detalii va rog si un exemplu cu ierarhia si cu banii ce ii pot castiga de la fiecare persoana!

3 răspunsuri:
| Bursache a răspuns:

De unde esti si cat ani ai? Imi poti scrie pe privat sau la mail kykulica@gmail.com, daca esti interesat, am o afacere si caut persoane cu care as putea sa colaborez.

| andreutza05_1656 a răspuns:

Reprezentant Refan, vanzari parfumuri, tu ai 100% profit iar daca incepi sa inscri oameni ai 9 % din vanzarile lor, apoi daca ei inscriu alti oameni tu ai din vanzari inca 6 % si asa mai departe! e super! astept mesaj

| Ramonna18 a răspuns:

La avon trebuie sa devii reprezentant, asta insemnand ca : trebuie sa COMANZI 4 campanii produse din catalog de minim 120 de lei parca thinking si apoi poti sa recrutezi persoane care sa devina la randul lor reprezentati avon. In momentul cand ai recrutat 4 repr tu devii lider. Odata ce ai devenit lider primesti un procent din vanzarile lor. Doar asa poti sa castigi ceva... fara sa comanzi tu nu exista nicio posibilitatehappy cel putin asa era cand am fost eu lider la avon dar cred ca nu s-au schimbat prea multe. sper ca ti am fost de ajutor