Greu sau deloc se pot face bani pe net. Încearcă să faci ceva băniţi de sărbători cu colindul.
Daca te intereseaza subiectul legat de afacerile cu un fond mic de investitie atunci ar trebui sa citesti informatiile de aici:
www.afacericubaniputini.org
Sebi_2452 daca esti o persoana care se implica in tot ce face atunci iti pot recomanda acest site http://www.bani-net-azi.ro/ pe el vei gasi programe care aduc bani, sunt prezentate si dovezi de plata.
Pai nu prea gasesti usor astfel de site-uri, si cele mai mult sunt falsuri. E bine sa te interesezi despre fiecare site peste care dai, cand iti promite o anumita suma de bani. De exemplu, este acel site sondaje.ro sau ceva de genu care este o ditamai facatura de site. Pur si simplu isi fac ei reclama, este o halababura. Doar ca tie nu iti iese nimic. Din cate stiu, persoane care au reusit sa scoata ceva sunt din jocurile acelea proeconomia sau marketglory. Dar dupa vreo 5 luni de jucate incontinuare, scot cam 100-200 euro pe luna. Cam asa! Dar asa cum a spus un alt coleg de pe TPU, angajeaza-te. Asa e cel mai bine, ca nici din aceste jocuri nu esti sigur ca poti scoate. Trebuie sa gandesti cum sa asezi tot ce se intampla in acele jocuri.
Succes!
Eu sunt lidera unei structuri in FM GROUP Romania. Te pot ajuta sa castigi bani inscriindu-te in structura mea. www.parfumfm.ro este site pe care lucram, ai 40% comision la produse si nu avem target.