| Gagicaru a întrebat:

SOPA si ACTA, doua legi americane care au facut inconjurul lumii...Chiar imi doresc sa se aplice aceasta lege deoarece toti marii producatori de jocuri, filme sau casele de discuri inregistreaza pierdere masive, numai anul trecut sa intregistrat o pierdere de 5.5 trilioane de dolari de pe urma pirateriei

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Doua legi penibile si in acelasi timp puerile! Cum crezi tu ca se vor adopta ele in Romania? Crezi ca daca au semnat scumpii nosti alesi vor fi si adoptate in parlament?! Te asigur ca nu.Pe langa faptul ca aceste legei vor aduce repercusiuni negative in masa in rand cetatenilor, vor fi si alti care vor pierde.Provideri de internet isi vor pierde majoritatea clientilor si nu vor fi de acord cu aceste legi,cu toate ca sunt obligati sa-si avertizeze clienti si sa comunice datele lor politie in cazul unei infractiuni online! Hackerii romani vor ataca site-urile americane din toate partile,si cum romanu e inventiv,va crea un soft de ascundere a ip-ului mai performat decat cele care sunt in prezent! In cocluzie, aici ma adresez celor care vor ca internetul sa ramana liber, semnati petitia online anty acta aici=>http://avaaz.org/en/save_the_internet_action_center_b/? fp

15 răspunsuri:
| ghiolbitza a răspuns:

Stai tu linistit ca nu stau aia in banii care s-au pierdut. Cum vrei tu sa vezi filme, sa joci un joc sau sa asculti o melodie daca nu apare in Romania? Ai tu bani sa iti permiti sa cumperi filme jocuri si muzica in original, de la producator? Daca da, ma bucur pentru tine, dar esti printre putinii de acest fel. Sunt sanse foarte mari ca A.C.T.A sa nu fie aprobata in iunie. (btw, SOPA e americana, ACTA e sora ei din Europa).

| Gagicaru explică (pentru ghiolbitza):

Decat sa fiu bagat la racoare pentru o melodie descarcata atunci chiar imi doresc sa le cumpar decat sa fac parnaie

| DisturbeDd a răspuns (pentru Gagicaru):

Mai pai daca nu vor fi acceptate nu vei intra la "racoare" asta inseamna ca trebuie sa nu fi de accord cu elehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand am citit intrebarea ta mi s-a facut rau! Sunt extrem extrem extrem de curios daca Windows-ul tau si tot ce ai pe calculator este 100% original. Dupa mai vorbeste tu de SOPA si ACTA. Si ce "parnaie" sa faci la anisori tai...

| BLKZ a răspuns:

De unde crezi ca au venit pierderile la filme si la muzica? Din calitatea proasta filmelor? Pierderi la jocuri de unde crezi ca au venit? Din 4 ore de gameplay, preturi excesiv de mari si o inteligenta artificiala de-ti vine sa te dai cu capul de toti peretii.

| Raptorz a răspuns:

Ai dreptate da sti... tu ai plati pentru un joc, film, etc?(stiind ca iti plac multe jocuri sau filme)
Ai dreptate da tu vrei sa platesti pentru o muzica?
Daca se aplica aceste 2 legi nu o sa mai existe nici TPU,facebook, youtube, etc.

| DisturbeDd a răspuns:

WE taci ca nu sti nimicstraight face... ti se pare ca pe cei care au pierdut 5, 5 trilioane ii intereseaza suma asta infima pentru ei?
Toata mascarada asta este facuta ca guvernele sa isi stapaneasca popoulatia ca sa nu mai faca ce vor...
Si daca tot e treaba de filme si jocuri. majoritatea nu asteapta sa apara pe net si le cumpara!
Apropo tu vrei sa spui ca nu ai vazut niciodata un film piratat sau nu ai jucat un joc descarcat dupa net?! inseamna ca esti bolnav frate.laughing)
NU vreau sa supar pe nimeni dar JOS ACTA SI SOPA! love strucklove struck
FUNDAsmug

| Gagicaru explică (pentru DisturbeDd):

Filme si muzica piratate am vazut si ascultat dar jocuri pirate nu am jucat niciodata am 4 rafturi pline de jocuri originale.nu ma complic cu rahat pirate de jocuri care ba sa nu iti mearga sa il joci pe net ba da crash cand nu te astepti, nu tata am jocuri originale, chiar azi am comandat 2 jocuri originale

Inseamna ca te respecti si ca o duci bine cu banii. ca daca nu ti-ai permite nu ai sta sa te uiti la filmulete pe youtube si sa te intrebi cum e jocu respectivwinking

| Gagicaru explică (pentru DisturbeDd):

Daca ma uit cum e jocul respetiv de ce sa il mai cumpar ca deja am vazut ce poate.Nu frate daca vreau sa ma informez daca cumpar sau nu jocul intru pe ssite-uri speciale jocurilor unde nu iti arata filmulete poze sau altceva despre joc decat un mic filmulet cu secvente mai importante de 30 de sec si atuncea ma decid pe baza altor oameni care au cumparat jocul si l-au comentat de ex mult meiatizatul joc GTA 4 nu si-a facut loc prin raftul meu deoarece mullti il considera ca fiind prost optimizat

Nici mie nu imi place gta 4 dar asta e altcevalaughing eu ziceam ca daca nu ai fi ajut bani sa ti le cumperi le-ai fi decarcat si tu ca multi altii dupa netwinking

| MarianaMadu a răspuns:

Http://creativemonkeyz.com/roboti/robotzi-s02-ep-special-acta/

Chiar te rog sa te uiti.Nu vreau sa iti schimb parerea pentru ca fiecare are dreptul la o parere,doar vreau sa intelegi cu ce ne afecteaza pe noi,utilizatorii de internet, aceasta lege si ce s-ar intampla daca ar fi pusa in vigoare. Daca stiai deja, imi cer scuze.:-)

Răspuns utilizator avertizat
| 97Mark97 a răspuns:

Inainte de toate mai documenteazate in legatura cu urmarile semnarii acestor doua petitii, iar apoi te asigur eu ca nu o sa iti mai doresti sa intre in vigoare aceste doua petitii.winking