anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti-mi si mie va rog cum faceti bani pe net? Pe ce site-uri intrati? Ce trebuie sa faceti? Fiindca eu am gasit o gramada, dar nu stiu care sunt cele serioase, si care platesc intr-adevar, Va rog mult. Multumesc

7 răspunsuri:
| mimike12 a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu Brigaela, eu tocmai sunt platit de site-uri de acest gen. Pot sa-ti rcomand cateva, daca te intereseaza lasa-mi un mesaj.

| Biencush a răspuns:

Sau poti sa te faci rerezentant la o firma ce distribuie cosmetice.Ladys de exemplu

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nici unul din siteurile care spun ca iti dau bani dand click pe ceva, privind ceva sau aducand alti referrali in sistem nu sunt serioase.
Poti face bani pe net daca stii sa faci ceva si acel lucru este cautat. De exemplu, sunt siteuri pe care poti pune poze facute de tine si daca sunt foarte valoroase alti oameni le vor cumpara. Sau poti traduce contra cost anumite lucrari (daca stii foarte bine limbile solicitate). sau poti face lucrari stiintifice in domeniul in care te pricepi pe care sa ti le cumpere alte persoane.

| filip27 a răspuns:

Uite , eu nu iti pot promite mare si sarea , dar sa stii ca incet incet poti sa faci bani si cu asta ,intra pe www.filan.webgarden.ro , arunca o privire , sper sa gasehti ceva captivant care sa iti placa!PS. totul este real , eu fac asta deja de 2 ani si sincer , am scos ceva bani!Bafta

| hobotrading a răspuns:

Bună,
citește aici: www.inline69.com și dacă îți place te ajut cu mare plăcere. O să ai asistență zilnică, gratuită, pentru primele 6-12 luni, până când ai un profit stabil și clădești bazele necesare pentru a deveni independentă.
Succes,
Janos

| DodyD a răspuns:

Am si eu o propunere pentru cei care vizualizeaza acesta pagina.Sigur ati vrea un Iphone 4 16 Gb gratis sau 20 euro / prieten inscris pe un site gratis.Intrati pe www.appleiphone4forfree.blogspot.com si aflati cum.E CHIAR PE BUNE!

| kitysh a răspuns:

Daca ai rabdare si esti perseverenta, cu ajutorul acestei afaceri poti sa pui bazele viitorului tau! Este un plan pe termen mediu si lung prin care iti cladesti viitorul cu propriile maini! Acceseaza pentru detalii : http://www.ecaterinatudoreanu.ws. Daca hotarasti sa te alaturi echipei noastre iti pot acorda tot sprijinul, si informatii utile pentru a avea succes cu propria ta afacere.