| onelove a întrebat:

Stie cineva ceva joburi online? Sau o metoda online de a-ti aduce un venit in plus pe langa cel de la job-ul normal?

Răspuns Câştigător
| zuzu_4124 a răspuns:

Nu prea gasesti. S-ar putea daca ai stii programare si daca ai putea inchega niste proiecte online. In cazul asta gasesti oameni care sa te plateasca pe https://www.getafreelancer.com/

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu am incercat la un moment dat si n-am reusit sa gasesc nimic serios. Toate cele pe care le-am gasit eu erau chestii piramidale, in care trebuia sa atragi alti useri. N-am inteles pentru ce si in ce consta activitatea.
Singura chestie care mi s-a parut ca ar merge, este sa-ti faci un blog in limba engleza pe o problema la care te pricepi si de care sunt interesati oamenii (de exemplu o chestie medicala). Numai ca e multa unca si castigurile vin greu. Adica trebuie sa bagi macar 6 ore pe zi: doua trei articole, raspuns la comentarii+ comentarii pe alte bloguri si siteuri de profil care sa-ti permita adaugarea de linkuri (e o forma de publicitate). Primii bani vin dupa 6-8 luni daca te tii de treaba. Cred ca de la un moment dat incolo sunt bani frumosi care iti permit reclama platita si iti micsoreaza cantitatea de munca, dar eu n-am reusit sa rezist in chestia asta.
Sunt chiar curioasa daca vei primi un raspuns util, m-ar interesa si pe mine.

| dragosh1gdi a răspuns:

Decat sa trimit plicuri, sa dau clickuri sau sa raspund la mailuri, am preferat sa intru intr-un sistem de afiliere raspandit in toate tarile de pe glob, sistem generat de o companie americana (GDI). daca vreti sa vedeti pe scurt despre ce este vorba, urmariti filmul de 9min01sec de pe www.financiar.ws - descrierea afacerii, modul de inscriere, dezvoltarea castigului, distribuirea banilor, promovare. spuneti-mi va rog ce parere aveti. multumesc.

| dragosh1gdi a răspuns:

Ca sa nu mai fie vreo indoiala ca nu se castiga sau nu se plateste in GDI, am pus pe site un print screen din contul meu de PayPal cu plata castigului pe luna octombrie: www.financiar.ws

| guralivul a răspuns:

Cred ca singura metoda de a face bani frumuei este webdesignul si webprograming happy parerea mea!

| sergiu25bc a răspuns:

Poi mi-a zis cineva cum sa fac bani stand acasa, dar sincer nu cred in asa ceva, deci consider cel mai bine este muncind curat, cum zic aia ca faci zeci de mii de lei stand acasa cred ca e o minciuna parerea mea.

| zuzuboy91 a răspuns:

Stiu o idee interesanta a unui roman. Orice stii sa faci, online sau offline poti sa postezi aici si cine cauta asa ceva te va gasi.
Intra pe ponturitari.ro si o sa vezi despre ce e vorba.

Întrebări similare