| Evelinmariaa a întrebat:

Stie cineva cum este sa lucrezi l-am kfc? Cu plata cum este daca esti nou?

11 răspunsuri:
| GoldenZenith a răspuns:

Kfc e jale. Am lucrat o luna acolo. Sunt disperați sa faci profit, sa zâmbești ca o tâmpă non stop, sa servești clientul intr-un minut, sa respecti niste reguli pentru a dialoga cu clienții, sunt reguli stricte de igiena(asta mi-a plăcut), mai faci si pe ajutorul de bucatar din cand in cand(eu am fost casier), speli tavi etc. Salariul se ia cand faci o luna, la data stabilita de ei. E multa munca, foarte multa si o căldură groaznica.

| Pandhoraa a răspuns:

Nu vrei sa incerci sa lucrezi de acasa ca operator interviu asistat de calculator?
e un job part time cu contract de munca
trebuie sa ai minim 16 ani si acordul parintilor ca sa poti lucra
http://www.mercury.ro/field-interviewers-other-collaborators/operator-cati/

| MorganaM a răspuns (pentru GoldenZenith):

Hmm... deci e ca la sauna, oarecum? ai slabit ceva in timpul in care ai lucrat acolo? Nu te intreb la misto, ci foarte serios si te rog sa imi spui. Ma gandeam sa ma angajez vara asta la kfc si de aceea intreb

| MorganaM a răspuns (pentru Pandhoraa):

Salut. Tu lucrezi acolo? cum e? Ai putea sa imi spui? mersi happy

| GoldenZenith a răspuns (pentru MorganaM):

Nu doar ca am slabit, m-am imbolnavit de plamani. Mai exact astm. Aerul cald de acolo e groaznic. Si cand e o coada interminabila de oameni infometati e si mai greu. Bine, ca o sa fii asistata, invatata si vei da un test la care trebuie sa iei peste 95% laughing jale.

| Pandhoraa a răspuns (pentru MorganaM):

Daca esti din Bucuresti poti suna si te poti programa pentru un interviu si vei vedea cu ochii tai
poti intra si pe pagina de Fb a firmei si o sa vezi ca e ok
nu se compara cu munca teribila care, din cate citesc aici, e la kfc

Test?! Din ce?! :O
Chiar asa aer groaznic e acolo?! :O

Depinde cat de sensibila esti la aerul acela.
Test din meniuri si din alte informatii pe care le vei primi. laughing super, nu? Lasand astea la o parte, a fost amuzant sa lucrez acolo, bine ca eu am prins repede si am primit POS ul meu imediat. Am luat cateva cazaturi din cauza podelei alunecoase si am sters la tavi de mi-a venit rau. Am facut deserturi, m-am ocupat si de pui. Trebuie sa stii sa faci de toate acolo.
Cel mai amuzant insa, e cand vin straini laughing

I don't want to see

Mult succes big grin iti sugerez sa te documentezi putin de istoria KFC ului inainte, pentru ca vei primi intrebari de genul la interviu si cand vei face training.

Doamne! cat stres pentru un amarat de job! :O

Întrebări similare