Parintii presupun ca iti dau bani in fiecare zi. Poi in loc sa iti iei u punga cu cipsuri de la scoala bagi la saltea.Nu ii cheltuiesti.Nu mori daca faci foamea o zi din viata ta. Poti manca oricum pachetul de la scoala.
FOARTE repede, FOARTE simplu şi FOARTE precis http://www.pcmadd.com/#a454abcc fă-ţi şi tu cont de afiliat acum să iei banu' gros!
Acuma depinde citi bani vreti sa stringeti, ce meserie aveti, ce doriti sa faceti cu bani etc.
Economia o puteti face reducind cheltuielile inresponsabile, daca fumati de exemplu va lasati, bautura la fel, haine, luxuri, masini etc.,
Trebuia sa formulati altfel intrebarea pentru ca daca e pentru ceva investitie nu ai nevoie de bani chesi ci doar de o idee buna, sunt multe, reducerea cheltuielilor iresponsabile va aduce un profin bunicel, eu fumez --300roni lunar, daca nu asi fuma asi avea deja bani astia economisiti, sau beau de 150roni, sau stau ziua cu lumina aprinsa, sau maninc toata ziua in oras sunt multe economi mici dar utile, leu pe leu se fac milioane in scurt timp.
Sigur te vei bucura tare mult de opţiunea mea:
Ori de câte ori prânz un ban aruncă jumate din iei în Puşculiţa.
Resturi la bani de la magazine aruncai în Puşculiţa.
Când vinzi ceva s-au îi dai o mână de ajutor cuiva şi îţi o oferă un bănuţ, aruncai o parte imediat în puşculiţa.
Dacă ai lucruri în casă şi eşti sigur/a ca nu mai poţi folosi urcă pe Mercador, Tocmai, Business.ro, Publi24 şi alte site-uri de genul ăsta şi vindele şi aruncă o parte din bani în Puşculiţa.
Dacă te împrumuţi (fără camăta) pune-i o parte în puşculiţa.
Indiferent de secundă de moment din viaţa ta, când prânz orice ban aruncă o parte din iei.
Chiar dacă găseşti o monedă ridic-o repede şi nu te uita înapoi mergi şi hop în puşculiţa.
Redu din mări cheltuieli. Este foarte important să laşi cele de fâţe deoparte
Cred că ţi-am fost de folos. Tot timpul trebuie să ai în gând (trebuie să strâng suma x)
Te rog tare mult si nu numai pe Tine. Nu mai indrumati oameni la diverse site-uri de **** cu (zis) afaceri proprii cu vanzari si etc. Cel mai sanatos lucru asta este ce am zis Eu. Ori decate ori ii gade un ban poata sa puna deoparte o parte din iei, poata sa vanda lucruri pe care stie ca nu le mai foloseste.
Http://leiigrei.blogspot.com intra aici si ai sa vezi ca poti face bani usor pe internet
Intrebarea asta ma face sa ma gandesc la mai multe lucruri... deci dc vrei sa strangi bani -inseamna ca ii ai! felicitari-raspunsul este: nu-i cheltuii!
apoi, mai aveam cateva variante in acelasi stil lol, dar ma abtin!
banii nu-s un scop, sunt un misloc dupa parerea mea, e inutil sa ti doresti sa ai bani, doreste ti sa ai obiectul sau lucrurile pentru care iti doresti banii aia....in fine o sa vezi ca majoritatea lucrurilor nu le cumperi cu bani, ci doar dorindu le!
si daca chiar vrei sa ti aduni bani gandeste te la un fond de pensii, nu mai stiu cat e minimul lunar! mult succes si sa auzim de bine!