Le vinzi pe net bagi anunturi cu jocurile un numar de telefon si gata eu asa am facut de foarte multe ori dar nu bagi numai pe un site daca vrei sa iti ia cineva jocurile le bagi pe mai mule site-uri primul caree ar fi cel mai bun este olx dupa bagi ce vrei tu trebuie sa scrii si denumirea jocului Bafta funda?
Daca sunt jocuri originale, le poti da pe un forum gen computergames, sau un forum de anunturi. A doua metoda ar fi sa-ti intrebi prietenii (baieti, fete) daca sunt interesati, sau daca au prieteni care sunt interesati de jocuri. Daca sunt neoriginale, nu prea te-as sfatui sa le dai, deoarece sunt copii ilegale, ale unor jocuri cu drept de copiere, si se pedepseste destul daca esti prinsa, si oricum nu cred ca ar fi cineva interesat(cum le-ai gasit tu, asa le poate gasi oricine pe net).
Problema e ca nu prea se mai cauta(in cazul in care sunt originale), pentru. ca exista internetul...decat sa dai XX lei pe un joc mai bine il downloadezi de pe net(asa gandesc toti acum). Dar totusi, sper sa gasesti pe cineva. Succes!